Vi klassas som elit.

(jag orkar inte göra några fina radhopp där det passar, jag ber om usräkt Emma)

Nu är det Linda, även kallad Lidda eller Bee,  som sitter och skriver. Ledsen att göra er besvikna, men Emma är för upptagen för att skriva idag. Hon har antagligen sex på en snöhög någonstans i Gråbo. Under ett fint träd. Jag har hört att det finns många sånna där. Fina träd alltså. (Och Kristofer är säkert jätteledsen, för han fick minsann inte vara med!)

Anyways, idag har Emma varit extra duktig, eller förlåt, ambitiös menar jag. Hon höll ett tal på svenskan och ja, hon var totally kick-ass. HELT SERIÖST. Sedan hoppade hon höjdhopp på idrotten. Woho! Emma slår på stort idag. Men tja, är man awesome så är man och jag tror att de flesta redan har förstått att det är precis vad jag och Emma är. Awesome:)  
Nu sitter väl Emma snart och käkar upp mina popcorn, och inte fick jag någon sockerkaka heller. Det är ingen som förstår mig! Emma jag billar dig, men känn dig inte speciell, jag säger så till alla... Och kära vännen, jag kan se ditt snöre. Stoppa in katten för fan. Jag förstår att ingen hänger med på vad jag menar, men det gör Emma och det duger för mig. Våra internskämt är för många för att vi ska orka föklara, så ni får helt enkelt stå ut med att inte kunna uppleva vår uppenbara livsglädje. Ni kan ju försöka, men ni kommer inte ens hinna stå i kö. Jag lovar.

Men oh well, whatever. Ha det kalasbra!
& Aots, Vi är pinigt töntiga, men tuffa och ganska gulliga:*

Aots & Lidda - Makes the world a better place.