nån' gammal trasa

Yepp min Nellylinne anlände igår, hur jävla fult som helst. Blev att snabbt som fan bege sig innåt mot stan för att försöka hitta något, Karin min vän, var mitt stöd i paniken men det blev att vi kom hem tomhänta, i alla fall på nyårskläder. Så det blir väl "nån gammal trasa" som hänger i gaderoben ikväll, lite halv segt då man ju alltid vill se helt fabolous ut på Nyår.

don't hate me cuz' I'm high

Det måste vara sjukt jobbigt att vara lång, i dessa klackar växer jag 15cm och blir alltså 175cm lång, vilket i och för sig kankse är normallängd men ändå. Känns sjukt jobbig att det blir så långt ner till allting och man får knappt plats med sina ben överallt. Hela dagen har jag stapplat omkring i dessa klackar, måste ju vänja fötterna inför nyår då jag kommer att trampa runt i dessa i minst sex timmar. Hur kommer detta sluta..

någon villig själ

Nu skall jag vara duktig och kirra hem mitt MVG till Svenska C, därmed skall jag skriva klart novellen jag började lite smått på igår, sedan får jag hoppas att någon villig själ vill läsa igenom den trots att det är jullov och sedan skall jag inte behöva bekrymmra mig mer för den. Så fort novellen är färdig skriven är det att ge sig ut mot brevlådan som gäller för att kolla om toppen kommit. yuppyupp.

morning breeze

Trots att jag har jullov så kan jag inte med att sova ut, jag går upp nio varje dag i alla fall. Men jag får väl säga att jag tycker det är rätt skönt det med, de är då man hinner med dem små mysstunderna på morgonen, som idag, sitter med hårinpackning i håret, morgonrock, tofflor, en kopp te i handen och ett underbart doft ljus framför mig - helt ensam då alla andra är på jobbet. Det är mys det.

glitter&glamour

Nu är det alldeles nygjorda så dem ser lite dammiga ut. Men annars har jag nu lurat på mamma (och mig själv såkart) gelénaglar, båda lika glittrigt snygga nu till Nyår. Festen kallas ju inte för glitter och glamour utan anledning. Nu skall jag springa ut i stormen för att kolla om det kommit ett paket från Nelly till brevlådan. Hoppas!
Edit: Nopp, ingen påse där inte. Om inte linnet kommer imon har jag inget att ha på mig på nyår, paanik!

Åååååhhhh

Här har ni en trött tjej som har tillbringat hela eftermiddagen på olika varuhus/möbelhus på jakt efter framför allt en soffa men även efter en TV och andra små saker. Idag inköptes även handdukar och en söt liten mjölkkanna till vårt nya hus. Ååååhhh, vad jag längtar tills vi flyttar!

 

Visa fler inlägg