lite efter sex

Igår umgicks jag med mina smågossar Totte och Johan, vilket slutade med att jag
även stannade för natten. Så nu tidigt i morse (lite efter 6) satte jag mig i bilen för
att köra från Gråbo med ett stopp förbi Hindås och sen raka vägen hem. Funderar
på om det är lika bra att fortsätta vara vaken eller om jag kanske skall sova bort
min feber lite. hhrrk-hrrk, ja jag är väl lite små krasslig. Men koppen i handen är
fylld med blåbärs te och honung så det ska nog lösa sig. hoppas jag. Pöss'haj
#1 - - Anonym:

Ofta du umgås ned ditt ex...??!!!

Jag har hört att han tröttnade på dig :DDDD

#2 - - rebecca:

och jag har hört att du är en mes som inte vågar stå för vad du säger ;)

#3 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

Men snälla, du verkar inte ha mkt mellan öronen.. man hör saker och jag har hört att Johan hade tröttnat på Emma (helt förståeligt) + att Emma har snackat Skit om totte bakom hans rygg, så som hon gjort mot så många fler (ej förvånad)

Jag får väl fan skriva precis vad jag vill utan att behöva svara inför dig eller Emma? :P

#4 - - Emma:

Jag är ledsen men jag har faktiskt ingen aning om vem du är, men jag tycker jävligt synd om dig

#5 - - veronica karlsson:

Håller helt med anonym. goda nyheter sprids fort och du är på löpsedlarna stumpan ;)

#6 - - "totte":

kan ni inte säga vad hon sagt för skit i så fall, hade varit intressant för min del att veta det!

#7 - - veronica:

tror inte att totte läser detta, annars är det ju helt öppet att fråga i stort sett vem som helst.

#8 - - Emma:

Kära lilla "Veronica", jag tycker det är kul att du har så starka åsikter om någon du aldrig har träffat. Men visst, vissa har det svårt och behöver ta ut sig på någon på nätet eftersom de vågar göra det face to face. Använd mig om du känner för det för jag tycker bara du är underhållande :)

#9 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

Du är patetiskt Emma och jag blir bara irriterad och rejält trött bara utav att se dig i skolan.... Jag förstår verkligen varför Johan dumpade dig och du kan ju skriva "totte" som alias om du vill men veronica har rätt: du är på löpsedlarna stumpan!

Seriöst så tkr jag att du ska låta både Johan och totte vara i fred, deras liv kommer vara så jäkla mkt bättre utan dig! Trust me, they would've be blessed :DDD

#10 - - Anonym:

Byt skola då lilla vännen, och det är ju kul att du tar reda på fakta innan du häver ut dig saker, de är ingen som tröttnat pp nån och ingen som blivit dumpad. Men vill du tro det så varsegod :) du kommer få leva med mig i ett år till i skolan så bit ihop och mogna istället.

#11 - - Emma:

Fegt av er att inte våga stå för vilka ni är, men jag ser ju det på era ip adresser. Synd tjejer. Ses till hösten.

#12 - - veronica:

Bra att du kan det med ip adresser.. Du tror att du är så himla märkvärdig, och du verkar tro att det är okej att säga vad som helst om vem som helst. Dom som du påstår vara dina vänner går du sedan bakom ryggen på. Sluta snacka så jävla mycket och stå själv för vad du sagt och gjort.

#13 - - Emma:

För de första fattar ju alla att Veronica är ett jävla fejk namn, för det andra så står jag visst för vad jag säger och gör :) men du verkar ju ha mer fakta än mig i det här så tyvärr förstår jag inte vad du vill ha sagt eller varför du ens bryr dig :) du kan ju knappast prata för johan och Totte för tror du inte jag har kontakt med dem varje dag typ eller? Jag vet ju vad som är sant eller inte. Puss

#14 - - Anonym:

Du är ju bara en elak människa men jag kan snacka åt vem som helst med tanke på hur många du faktiskt snackar skit om hela tiden. Resten av dina vänner som berättar för varandra när du inte är med vad du har sagt var så god stå för det :)

#15 - - Anonym:

Men Linda och Anna snälla ta och ge er, skaffa er ett liv ;) / Becca och Titti

#16 - - totte igen:

det är dock rätt tragiskt att ni inte har bättre saker för er på ett sommarlov än att klanka ner på personer ni inte tycker om, kan ni inte berätta för mig vad emma har sagt och gjort mot mig som ska vara så dåligt? emma har inte bytt ut något alias, kan hänvisa till min mailadress om det ska vara så.Totte_169@hotmail.com

#17 - - Paldeak:

Såg detta nu. Kul tjejer det där, verkligen!

#18 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

Totte: Snälla, inse bara att emma är en falsk tönt som inte har någonting!!! Alla vet att hon snackar skit bakom ryggen på sina vänner, till och med dom vet så.. Kom igen Totte!

Paldeak: vem är du liksom, bara en liten toffel som hänger efter Emma och hennes små patetiska vänner.. Det är inte mig eller Veronica ni ska tycka synd om, tvärtom: Det är vi som tycker synd om er!

Längtar tills studenten, funderar på att avslöja mig då? Eller senare, kanske..? Tycker det är för roligt att reta dig och skriva i den här patetiska bloggen, just för att bygga upp ett sorts "hat", för att senare låta allt bryta ut och allt blir AWESOME!

TTYL, BITCHES!!!

#19 - - totte:

asså jävla nötter bara lägg ner!

#20 - - Christoffer:

Emma är har ju någoting som inte ni har iaf... Du kan/vågar ju inte stå för vem du är.

Tycker du ska ta och sluta med trakasserier som du inte vet ett skit om du kan ju ta och prata med Totte om du nu är så bra vän med han eftersom ni är så bra vänner som pratar skit bakom Emmas rygg isf? Emma har iaf vänner till skilnad från dig..

Du kommer aldrig våga avslöja dig för du är patetisk!!

#21 - - Veronica:

Det är också roligt att emma bara någon vecka efter "uppbrottet" går ut och erkänner att hon har en ny kille! Lite varningssignaler kanske...

Emma pratar ju skit om sina vänner så egentligen kan hon ju inte tycka om sina vänner så himla mycket. Om man skulle radera alla hon snackat skit om skulle hon nog inte ha en enda person vid sin sida!

#22 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

Christoffer: Seriöst, vart fick du luft ifrån?

Get a Life please?Ni är alla en bunt idioter som inte fattar att Emma är den mest patetiska och dumma personen på NTI-Media.. Den fulaste också!Veronica har så rätt!

Det är bara äckligt att typ direkt efter uppbrottet med Johan så skaffar du en ny kille, hade du inte känslor överhuvudtaget?

Världen vore så mycket bättre om du bara slutade vara så patetisk som du faktiskt är!TAGGAR STUDENTEN: Så jag slipper era fula ansikten och allt jävla skitsnack!! Ska bli kul att se & höra om allt fortfarande är som det ska: Totte är den dryga tönten som han är och om Emma fortfarande är den falska ungen som du faktiskt är!

TTYL BITCHES!

#23 - - Anonym:

Dom vännerna du påstår att hon har vill hon ju egentligen inte vara med har hon ju sagt, tjejen som står för allt hpn sagt...

#24 - - Emma:

Lilla vännen, först var jag patetiskt som "blev dumpad" och sen är jag även patetiskt för att jag skaffar en ny? Ifs tog det 3 månader innan jag skaffade en ny och inte en vecka. Sen så måste jag ju säga att ni upprepar er själva hela tiden, jo jag är väl patetisk och snackar skit. Vad då då? Kom med nått nytt. Ska jag även hålla pp som er? "veronica, vad fan du luft ifrån?" jag känner liksom inte ens någon Veronica så det är ju synd att denna person vet så mycket om mig. stalker? Känns skönt att ni bryr er så mycket pm mig att ni orkar lägga energi på det här, puss på er :-*

#25 - - becca:

Ni måste ha ett otroligt roligt sommarlov som sitter och "trycker ner" någon annan. Omvända roller, vem är det som snackar skit egentligen. Ni sitter och skriver så otroligt barnsliga saker på en blogg, ANONYMT? är inte det lite skitsnack också? Vem är det som är patetisk? Öppna ögonen och inse! Sen kan ni inte hata emma så mycket eftersom att ni orkar lägga ner energi på att bry er om vad hon gör osv... Bara sött !

#26 - - totte:

kom och säg det igen, att jag är en dryg tönt, fast i skolan, och till mig personligen så ska vi se om DU vågar stå för det DU säger.

#27 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

Åhh Totte, big guy..

SKulle gärna men gillar tanken att ingen av er vet vem jag är :Doch snälla totte, jag kan upprepa det flera gånger om: DRYGA TÖNT DRYGA TÖNT DRYGA TÖNT!DU äcklar mig, hela bunten!

Och jag vet att emma inte vill vara med sina vänner, den som nu skrev det har vaerkligen rätt :D

#28 - - totte:

nej, du skulle inte gärna säga vem du är för du vågar inte och jag skiter fullständigt i vad du säger eller vad tycker om mig, bryr mig inte över huvud taget, det enda jag inte skiter i är vetskapen om att du inte vågar stå för det du säger, så länge du inte gör det är jag nöjd.

#29 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

GRYGA TÖNT <3

#30 - - emma_vet_precis_vem_jag_är:

DRYGA TÖNT <3