slutspurten

Hey, happy tjej! Ja nu är vi i slutspurten med huset och det är rätt mycket vi måste hinna fixa innan måndag, yupp yupp. Höll på rätt bra igår och skall forstätta idag, dock skall jag jobba till fyra så det får bli på kvällen jag blir som mest effektiv. En lugn kväll för mig idag med, med andra ord. Annars så både och jag Coffisen helt lediga på söndag så då gäller det verkligen att ligga i! Kan hända att det bir lite dålig uppdatering här från min sida, men det får ni helt enkelt tåla. Tummen upp för det! Ha de gött!

all black

Då var man hemma igen efter att fått ta farväl av Naemi, gråtit lite och tryckt i sig en alldeles för söt bakelse. Dock har jag en sådan jävla huvudvärk, det spänner i hela pannan. Kan vara vädret, kan vara att jag känner mig spänd eller nervös inför något - jag vet inte vad. Nu skall jag i alla fall svira om till andra kläder, slurpa i mig en treo och gå för att se vad jag kan hjälpa killarna med i huset. Förörvigt tror jag att det blir en lugn fredag idag.

Touch av mango

 

image description

Jahapp då sitter man i bilen påväg upp mot Stenungsund. Idag är det begravning som gäller, mindre kul, dock har vi det härliga vädret på vår sida. Yes, något åt det mer positiva hållet så kan jag tipsa er om Loka mash-ups! Päron/pitanga. Hur go som helst, nästan lite som en piggelinglass med en touch av mango.

 

Spotlights

Åh vad har vi gjort idag? Ju ännu mera shopping där vi bland annat köpte hem stänger till vår (min!!) walk-in-closet och 120 galgar med mera. Sedan har vi städat hela övervåning och nästan lagt klart allt golv där uppe. Sedan monterade vi även upp våra spotlights i sovrummet och det mina vänner tog fler timmar än vad vi hade tänkt oss, men det har ju i och för sig hela denna renoveringen gjort. Puss'hejs

 

i gårdagens shoppingpåsar

Detta var vad som låg i gårdagens shoppingpåsar, en collagetröja (beyond retro), en sjal (raglady), ett par solglasögon (beyond retro) och femtio små svarta pyramind nitar (shock) som jag lite kreaktivt skall dekorera lite kläder med. Första tanken var skinnjackan. Dessutom tog både jag och Sara våran second-hand-oskuld igår, något som jag aldrig trodde jag skulle bli av med, men vi kommer att fynda där igen!

i alla fall

åh, vad jag snart blir galen! Nätvärket på mobilen fungerar inte och inte heller här hemma på datorn. Jag blir fullständigt frusterad när saker och ting inte fungerar som de ska göra, speciellt när man behöver det. I alla fall var min tanke att jag skulle bege mig upp 06:50 för att ta mig till huset för att fixa och greja innan jag skulle till skolan, men nejdå, klickade på snozknappen ändå till klockan nio istället vilket då resulterade sig i att jag inte hann. Så det blir nu att åka till skolan, skynda sig hem där ifrån och sedan till huset som aldrig blir klart. Jag har i alla fall min nya tröja på mig idag, and I love it. Mysigare finns inte. Vi hörs senare i fall mitt nätverk känner för att sammarbete, puss'hejs.

Alla tjejers dröm

image description

Jag förstår att ni börjar bli trötta på alla mina Ikea-inlägg, men jag gör ju faktiskt inget annat än att hänga där eller i huset. To bad. Dock så gillar jag Ikea. Idag har vi i alla fall fått köpt oss en matbord och fyra stolar efter många om och men samt mycket vel. Det var svårt att bestämma sig för ett och stolarna blev lite dyrare än vad vi egentligen hade tänkt oss. Sedan köpte vi en massa olika lådor och en spegel till mon älskade walk-in-closet. Är det inte alla tjejers dröm att få ha ett helt eget rum som walk-in-closet? Hihi!

 

 

 

We speak italiana

 

Jag fick min lilla fika samt en shoppingsugen vän. Det blev en go fika på watergatebron tillsammans med min fina vän Sara och sedan var i diverse affärer som jag inte riktad hade förväntat mig att hamna, såsom beyond retro samt shock. Nu är jag påväg till Ikea med Coffis i pappas sprillans nya bil, hur jävla fin som helst. Bra dag, bra humör, hej.

 

Visa fler inlägg