The smurfs

// Ramlösa, röttpäron // Naturgodis á la 60 spänn // Oliver, mmmmm //


Hemmakväll. Lite, bättre, lite nyttigare, inte lika fullt bara-du.och-jag-kväll. Jo jag skall väl inte klaga, vi fick vara själva nästa hela kvällen i alla fall. I vilket fall som helst så kan jag tipsa er om att se The Smurfs, en smurfigt bra film med andra ord! Efteråt började vi kika på Hungergames som alla talar så varmt om men då somnade jag nästan med en gång, hehe. 
 

min baby kan när han vill

// Chinos - Hunkydory // T-shirt - Gina tricot // Armband - Alanya //Det har blivit så fint nu i hallen med nya hyllor, spegeln och allt. Min baby kan när han vill! Egentligen skall ju väggarna målas vita, golvet läggas nytt och garderobsdörrarna bytas men än så länge så är detta en bra början. Skönt att kunna spegla sig i hallen och inte behöva springa in till badrummet varje gång innan man skall lämna huset. Åh, jag är nöjd! Annars så ska jag nu snart köra mamma & pappa till tåget som skall ta dem till Köpenhamn över helgen, om jag ska träna efteråt återstår att se. Har en sådan svidande träningsvärk i låren så tänkte att det kanske är bra med en dagsvila. We'll see och vi hörs!

La sombrita

// Skor - Primeboots // Jeans - Cheap Monday // Skjorta - Made in The shade // Moccajacka - Monki, Sthlm //


Som Palle uttryckte sig: "en sådär kväll då Göteborg faktiskt är roligare än Lund". Ja, meningen med att träffas ute idag var just för att fina Palle har ju flyttat till Lund för att plugga och nu idag kom hem på besök. Det blev några glas, tapas och gott snack med han, Elvira, Totte och Marcus. Trevligt vare, jaa. La Sombrita levererar. Nu dock blir det hem för mys med pojken min, god natt.

 

 

 

Vill ha, ja!

// Halsband - Nelly Accessories // Tunika - VILA, Nelly //
Åh, att man alltid skall hitta grejer man vill ha så fort lönen är slut. Så himla typiskt. Jag vill ha detta snygga guldiga steel-halsbandet och denna snygga svarta tunika. Dessutom en stor, go, vinröd kofta. Åhh!
 

"ta bort håret"

Lite kortare tid sen sist men vad skall man göra? Nu på måndag blir det att "ta bort håret" och bli korthårig igen som gäller. Det är rätt slitet och fästerna börjar att trassla ihop sig med varandra. På ett sätt kommer det bli skönt att bara ha sitt egna hår, slippa allt jobb och bara kunna låta det vara. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att sakna längderna så fort jag ser dem ligga på golvet nedanför mig. Att mitt sabla hår aldrig kan växa! Det vore så mycket enklare, och framförallt billigare. Nu väntar jobbet på mig och så hörs vi kanske av ikväll, ha det gött'haj. 

mobil-arm-hållare(?)

Vad händer med att det är fint väder varannan dag? Fint när jag är på gymmet och när jag har tänkt mig att gå ut och springa så är det grått, dimmigt och regnigt? Usch å fy. Men trots vädret ger jag mig nu i alla fall ut med min nya träningskompis, mobil-arm-hållaren (vet inte riktigt vad det heter(?)). Annars i idag så skall jag städa iordning här hemma, sedan börja jobba klockan 15 för att sedan ikväll dra ut på ett glas eller två med fina vänner.  Men nu ska jag dra mig ut så vi hörs senare tycker jag, tjingeling!

händelserik


Tips: Drick Celsius när ni tränar, säger bara det!

// NYINKÖPTA ÄLSKLINGAR: // Skor - primeboots //

Idag har det vart en händelserik och bra dag! Börjades med ett skönt gympass för att sedan möta upp min fina Sara innan det blev lite shopping. En ny träningsväska, ett armfodral till iphonen, en ögonskugga samt mina nya älsklings skor. Mina primeboots för endast 1500 :- på YokoYap. Sedan blev det lunch på S.P.I.C.E där även Elvira anslöts sig. Vidare på stan igen sedan en kopp på gamla skolfavoriten där vi hejjade på fina, bruna, Ida. Efter detta ytterligare någon timme på stan med bästa Totte som fick köpt sig jävligt snygga kläder innan han följde med hem på middag med mig och Coffis. Jajjemen, idag har det hänt grejjer hörrni. Imorgon är lika fullspräckad, och glad är jag för det!
 
 

mysa runt i sängen


// Tröja - Hunkydory // Jeans - Cheap Monday //
Imorse var det mys. Mysigt att pojkvännen min hade sovmorgon så att vi kunde mysa runt i sängen på morgonen, samt att vi även hann med att äta frukost tillsammans vilket i sig är helt otroligt. Annars så är jag just nu på G till gymmet där jag skall ge min träningsverk ännu lite grann att bita i innan jag träffar mina före detta classmates. Tjolahopp, tjolahejs, det känns som detta kommer bli en bra dag idag. 
 
Visa fler inlägg