Bara några glas


"Bara några glas" blir ju aldrig tillbad man säger. Några glas vin blir till drinkar och drinkar till shottar. Thats how we rule, kind of. Men får tacka för en fin liten utekväll med fina vänner och hälsa mr. Hangover välkommen på besök idag. Nu: jobbelijobbjobb.

go' fredag


Bild: Mina&Johannas nygjorda naglar, så nöjd!
Får tacka för en lugn och skön kväll igår! Efter att vart i stan med Coffes syster Johanna och deras mamma i några timmar (fikat, fixat naglar och shoppat litegranna) så begav vi oss av mot gamlestan' och spelade Bowling. För mig gick det riktigt jävla sämst denna gången, haha. Efter detta mötte vi upp boysen på Cicero där de åt lite mat, drack och tjötade innan vi åkte hem. En go' fredag med andra ord. Nu däremot blire jobb för in del, go to go!

In my bag

In my bag. Min nya necessär var en julklapp från Johanna, vilket matchar väskan jag fick av Coffis. Ordning&Reda skall det va. I väskan har jag även min kalender, mitt pennfack, plånbok, happyplugs-hörlurar, en laddningssladd och såklart min iphone5. Kunde inte vart mer än nöjd. 

Då & Nu

Då och Nu. Först ut på dagens agenda var morgonträning med fina vännen Karin, sedan dusch, bastu och att göra iordning sig för lunch med mammi samt försöka boka lokal till mitt 20års kalas nu i januari (yey!). Sedan blire till att fixa naglarna samman med Johanna innan det är dags för kvällens aktivitet - Bowling. Full rulle but we like it. Har förinställt ett inlägg till Er senare, tjillivipp. 

Ljusarrengemang: Nyår

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har vart en kreaktiv dag. Fått skapa både det ena och de andra nu när julen skall litegranna ut och in med det nya året. Sist nu var dessa ljusarrengemangen på bilderna här ovan. Enkelt, snyggt och billigt. Som hittat. Just nu blir det att njuta av en ensam middag samman med hög musik och sedan städning, just nu: sushi.
 
Dagens ris får gå till kärringen som snodde en dekoration mitt utanför dörren till Blomsterforum och kastade sig in i en bil där mannen satt och väntade på att få köra snabbt iväg. Värt att smutsa ner sig så för ynka 160 spänn. 

Portkod 1321

Jag måste bara tipsa Er över en bra serie jag kom över dagen efter julafton. Började kika på Portkod 1321 och fastnade med en gång, så jävla bra, dessutom för att vara svensk, haha. Säger bara det, se den! Man känner så igen sig sen när man själv var sexton..

love is in the air

Tänkte bara visa upp den julklappen som jag nästan blev nöjdast med, är helt kär. Fick en finfin jacka från Desiugal och jag fullkomligt bara älskar den! Svart, kort, enkelt precis som jag vill ha det med pejslej(?)mönstrat sammet. Mmmmm..!
 
Nu annars är jag på G att hoppa in bilen för att köra till jobbet, fick hoppa in extra idag pga. sjukdom men cash är ju cash så varför klaga. Idag hittar ni mig i den nya butiken om ni känner för att slinka in och säga hej. 

Varmt välkommen


God jul på Er får jag väl då önska Er en sista gång. En sista paketöppning och paketspel innan vi samlas igen för nästa år, julen Du är varmt välkommen tillbaka. Sjukt trött är vad jag är och jag hade lätt kunnat sjunka ner på sätet här och somna nu påväg hem från Stenungsund (mammas bil är ju bara för skön). Vi hörs lite mer imorgon, todilioo!

emma's femma

Mellandagsrea. Nej, jag skulle ju inte shoppa idag, men nu råkade det bli lite så. Fast fyra av de sex sakerna jag köpte var inte ens på rean, så himla typsikt mig. Det blev ett par fina jeans, en blus, en topp och en tröja. Även ett nytt foundation (välbehövlig) och så fixat sladdar och nytt simkort så att jag nu äntligen kan använda min femma! (emma's femma, hihi) Tjoho! Nu blir det bort på middag och minijul hos släkten, ha det gott'. 
Visa fler inlägg