gamla videoklipp, gamla minnen

Två nyklippta fillurer
Imorse frågade jag var våren var och mycket riktigt kom den under dagen, så vinterjackan hade jag lika gärna kunnat lämna hemma. Efter jag vart hos frisören idag (som dessutom lurat på mig en massa dyra produkter ännu en gång) så mötte jag upp min go'a Ida, det var ett tag sen! Fika, gick litegranna på stan och kollade på en massa gamla videoklipp från högstadiet. Vilka minnen. Jag blir så sugen på att gå igenom hela min gamla dator och kolla vilka roliga gamla klipp jag har men jag vet inte ens om det går att starta. Dessutom kan jag berätta för er att det är idag vi får nyckeln till vårt hus. Vårt alldeles egna hus. Låt renoveringen börja!

Blå, blå himmel runt hörnet

Godmorgon världen, först ut på dagens agenda så står det Bowling. Yepp, Idrott&hälsa B-lektionerna har dragit igång igen för att ta oss ut på nya äventyr, eller något sådant. Sen så är det jävligt kråk och disigt ute, och att kråkor kraxar gör inte hela stämmningen bättre, var tog våren vägen? Jag hade gärna haft på mig mina convers och en skinnjacka idag och tagit en kaffe på en uteserveing i solen.

Draw something

Har nu helt och hållet blivit frälst av appen Draw something (Draw Free) och kan verkligen inte sluta spela. Nu sitter jag i skolan med mina kära kompanjoner M och S och (spelar) jobbar med ett projekt, snart blir det lite kvalitetstid med min pojkvän på stan och så kanske ett eller annat klädesplagg får följa med hem.

eller inte

Jag älskar den här lite stressiga känslan på mogonen, eller inte. Vaknar en halvtimma innan jag skall åka samt att jag i stundes hetta kommer på att jag inte alls skall vara på skolan halv nio som vanligt utan att jag skall vara på Bio Roy och ha möte samma tid. Aja, det löste ju sig med tiden i alla fall. Nu skall jag slänga ihop det sista och se om vi har något i mat väg innnan jag ger mig av. Förövrigt fyller frugan min år idag, stort grattis till Beccabus.

något gottit för ikväll

Nu har jag precis hoppat ut ur en väldigt välbehövd dusch efter att ha jobbat hela dagen med att städa ur mammas affär. Tänk er ett hus som är 60 år gammal och inte har blivit grundligt städat på minst 20 år, det är en hel del damma och ett och annat som behövs göras rent. Nu är dock jag (och affären) rena och jag skall nu snart bege mig ner tillsamman med min lille pojk ner till ICA för att hämta ut min hårfön samt handla något gottit för ikväll. Cya.

fredag, lördag, söndag

Idag: Inte illa att få in en hel, monterad TV-bänk i min lilla bil
Vart skall jag börja? Fredagens spenderades med gott folk först på middag hos födelsedagsbarnet beccabus och sedan vidare till vad man kan kalla lokalfest. På lördagen firade vi min farfar på hans 85-års dag med god middag och senare blev det in till stan och biljard palatset för att dricka öl och kolla på fotboll med 10 killar samt att både lördagen och söndagen har innefattat en hel att göra och kunder med vårkänslor på jobbet. Idag mina vänner blev det efter jobbet en spontantripp till IKEA samt ett spontan köp. Just den TV-bänken vi länge kollat på fanns på fyndhörnan för endast 249:-, så det var bara att slå till och tur som det var fick den plats i min lilla bil. Den är skitsnygg, jag lovar, dock ser ni endast baksidan på bilden. Det var min helg i korthet, vi hörs imon!

Drömtydning

 

Hade min första psykologilektion idag vilket var rätt luddigt. Enligt Simund Freuds drömtydningar så menade mitt undermedvetna att jag tänkte på något med en födsel eftersom jag drömde att jag simmade i en pool - vatten. Men nu lägger vi dem knepiga tankarna bakom om oss så är det snart dags för mig, Hannah och Karin att göra iordning oss för ikväll. Paarty.

 

Som en galning

 

Jag drömmer så fruktansvärt konstiga drömmar varje natt nu, helknäppa verkligen. Kanske är jag nervös för att jag ska flytta, jag vet inte riktigt men något som jag vet är att nästa vecka är det den första mars, vilket betyder att renoveringen drar igång samt att våren är påväg! Jag längtar som en galning tills jag kan börja använda alla vårkläder igen och min nya vårjacka. Nu blir det psykologi och religion sedan party. Äntligen fredag!

 

Visa fler inlägg