känner du lycka genom sorgen

Bild från tidigare idag, ser inte lika fräsch ut nu när jag sitter i svettiga träningskläder och med ricinolja i hela håret. Känner mig lite fattig efter dagens shoppingrunda samt att alla räkningar har dragits idag, kul kul, men det är väl bara att hålla i de resterande pengarna och se glad ut medan man väntar tills nästa lön rullar in. Nu förvrigt väntar snart sängen, är trött i kroppen från gårdagens träningsvärk och dagens gympass, så vi hörs imorgon bitti.

But you still love me anyway

 

Kort dag i skolan och nu blir det shopping med min Beccabus innan vi drar till gymmet. På jakt efter rosa jeans eller något annat vårinspirerande, dock var dem på Gina slut redan. Hej, besviken tjej. Men kan ju trösta mig med mitt fina paket som låg och väntade på mig i brevlådan. Mitt foundation och min concealer jag beställt plus lite prover.

 

Det måste vara på liv och död

Känner att jag lyckas bra med att hålla ett jämnt kaloriintag och så. Way to go. Fredagens röda stapel innehöll 5000 kalorier vin med mera medan lördagens var alldeles för mycket chips och cola. Men det får helt enkelt väga ut med dem dagarna (gul) som jag fått i mig för lite. Äsch, egentligen lägger jag inte så mycket vikt på det här men det är lite småkul att skriva in och hålla lite koll.

 

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit

Det är alltid samma sak varje gång våren är påväg, plånboken skriker och i varje affär fylls det av varor man bara måste ha. Nu längtar jag efter vårsolens strålar och att kunna gå i min nya moccajacka med ett par halvkaxiga rosa jeans. Blir nog dock att införskaffar mig ett par imorgon, får se om de sitter lika snyggt på mig som på den pinnsmala modellen. Nu däremot väntar träning härnäst, MRL med min fina vän Karin!

i sista sekund

Känslan man får när man häller aciton på en pads och för den mot ögat i tron om att det är sminkborttagning och man kommer på sig själv i sista sekund. ja, jag var trött när jag tillslut tog mig ur sängen imorse. Min kropp känns fortfarande sjukt seg men annars mår jag faktiskt bra. Jag har förörvigt piggat till mig med en dusch och nu väntas det frukost innan jag beger mig iväg mot skolan. Förövrigt snodde jag Coffes kofta idag för att kura in mig i, mysigt.

Life dosn't come with instructions

 

fin fina Elvis och jag

Tre vinglas och en sprite

Sitter med mina fina på cicero för att fira att Elvis fyllt år, som vi missat. Tar några glas vin fast för min del blir det ett glas med sprite, min kropps känns inte helt hundra än efter fredagens olyckligheter så känner att det är lika bra att ligga lågt. Nu ska jag fortsätta att ha det mysigt så hörs vi imon och hoppas på att jag mår bättre.

 

Ångest

 

Det här är enda bilden jag kan bjuda på sen i fredags tills jag fått tillbaka min kamera. Allt var hur bra som helst tills jag råkade få något i mitt glas och flippa, ingen kul alls. Som tur är har jag världens bästa pojkvän som kom och hämtade mig för att sedan vända tillbaka till stan när vi nästan var hemma för att jag inte hade någon väska, som vi förövning hittade under en bänk i en busshållplats. Ångest. Hela gårdagen mådde jag piss och idag är det inte så himla mycket bättre.

 

i tröjan du hatar

Lite halvt nerklätt men ändå är det dags för utgång, riktig utgång för första gången på riktigt länge känns det som. Men nu har man legat i vintervila alldeles för länge så nu åker klackarna på igen (dock inte mina högsta eftersom det är flera decimeter snö här och stan är full av isplättar). Nu taggar vi till för en go kväll med gott humör och kameran är med i högsta högg!
Visa fler inlägg