Kettlebells

Trötta tjejer påväg hem i bilen från gymmet. Yepp, idag har Karin och jag testat på Kettlebells. Spännande och otroligt jobbigt! Bra träning där! Dock är jag lite rädd för att jag har gjort illa min gamla handledsskada, skit i så fall. Får hem och ta på mig skenan i säkerhetsfall, men först; en go dusch och underbar middag à la Coffis. Can't wait - är gö'r hungrig!

Perfekt på söndagar

Bio är perfekt på söndagar. Jag, Coffe, Becca, Jonte, Matte och Emil var och såg The Amazing Spider-Man. I 3D. Jävlar vad bra det var. Faktiskt mycket bättre än den andra spiderman-filmen. Så ett hett tips från mig, se den! Nu blir det sängen, eller ja, soffan för min del (orkar inte bädda sängen och soffan är så förbaskat jävla sköön!). Nighty'night!

@ work

Hej, osminkad tjej. Eftersom att hela gårdagen i princip spenderas i soffan, med hämtmat och cola så borde väl jag vara hyfsat pigg, men nejdå. Trött tjej over here. Men vi får höras mer sen för nu har jag jobb att utföra, tjingeling.

Bara helt vanligt

 

Japp igår var det fest. Och jag hade riktigt kul, men så gick det ju som det brukar också. Bara helt vanligt för mig att inte minnas slutet på kvällen och vakna upp med en jävla massa blåmärken på bena. Alltid, fml. Om två timmar slutar jag jobba och längtar efter att bara få slänga mig på soffan och sova litegrann, dock är väl hela huset fullt med killar från igår.

Tre S:en

Tre påsar och ett par skor senare - nej, jag skulle inte alls shoppa. Förövrigt så har jag haft en väldigt trevlig, velig dag på stan med min fina vele-maja Karin. Som innehållit de bästa tre S:en, shopping, sushi och solning. För att inte glömma att vi även har fixar till våra naglar, väldigt välbehövligt.

småvägar och sidospår


Åh ljuva sol, hav och väder! Först efter redig roadtrip på småvägar och sidospår kom vi fram till ett rätt så fullknökat Åsa där vi spenderade X antal timmar för att försöka få lite färg. Och färg fick vi, i alla fall jag, Just nu har jag nog bränt mig lite varstans, bikini-bränna, knut-bränna, bok-bränna, solglasögon-bränna, hals-bränna, och sand-bränna. Ajjemän, hej danska flaggan. Ikväll får vi se vad som händer och jag måste säga att det var störtskönt att ta sig en dusch och få bort all sanden. 
 
 

fighting for peace is like fucking for virginity

Hej, hej, sommar - får jag väl lov att säga? Nu får detta vädret gärna hålla i sig hela sommarn ut får jag lov att säga. Idag mina vänner så blir det ut till havet som gäller med fem goa tjejer, gött snack och förhoppningsvis en liten bränna. Måste få solat bort min hemska shorts-bränna jag fick härom dagen. Nu först skall jag packa strandbagen och slurka i mig en geléklump för min svällande mage innan jag möter upp the girls. Vi syns på instagram såläne! 
 
(@emmazzeta - vad annars?)
Visa fler inlägg