vår lilla lya

Eftersom att jag ändå jobbar just nu och ni bara längtar efter ett nytt inlägg (vi säger det i alla fall) så slänger jag upp en ny skiss på huset som är mer sannorlik än vad den senaste var. Propitionerna är inte det bästa och artitektur är väl inte min starka sida men jag tänkta att någon liten själ därute var lite granna instresserad av hur det kommer se ut där borta så småning om. So here you are.

är rätt jävligt taggad

Arbetströjan är på och det är närsom dags att bege sig mot jobbet, men tanke på den strålande solen blir det nog en hektisk dag med mycket folk. Annars så hade jag jätte trevligt igår trots att det inte blev så sent. Alltid lika kul att träffa Beísen (och de andra såklart!) dessutom bjöd hon oss på go champange när vi myste i soffan hos Nicole. Ikväll känner jag för att gå ut, är rätt jävligt taggad. Men först efter jobbet har jag lite att göra, städa och bädda rummet och hjälpa till att montera kök borta i huset, men sen! Då jävlar blir det utgång! I fall någon annan är på då vill säga, haha.

Mamma sa

 

Japp, då har man kirrat hem ett MVG i religion, väärt. Nu sitter jag på bussen mot mölnlycke för att utföra ett litet "ärende" och sedan tror det faktiskt blir en lugn kväll med tjejerna, lite mys sådär. Som sagt fick jag ju hem tre positiva små paketet på posten igår, mina två snygga toppar varav en jag har på mig idag, samt min deklaration (går 824kr plus) och mina efterlängtade MaryKay-produkter. Lycklig tjej over here.

 

way to early

Idag är jag litegranna uppe med tuppen, i alla fall way to early än vad jag hade behövt. För en gångs skull skall jag nu faktiskt äta frukost till sammans med min pojke innan vi drar iväg båda två åt sitt håll, mysigt, eller ja det vill säga om jag ens kan få upp honom ur sängen. sömntuta är vad han är. annars skall jag sedan föröska plugga klart på religionen nu på morgonen så att jag inte är helt och hållet oförberedd på provet (debatten) senare idag, uhhh. Sedan måste jag säga att kandeeshop var ju hur snabba som helst med sina leveranser! Fick hem mina tröjor igår kväll och hade beställt dem dagen innan, det om något är ju väldigt värt.

Omotiverad

 

Idag var jag duktig och promenerade hem, eller duktig och duktig - bussen gick nämligen bara till Önneröd så hade inget större val. Sedan var det dags för att börja plugga, jag vet inte vad det är med mig men så är sjukt omotiverad har jag aldrig känt mig! Sköt upp tiden med att städa och drog mig sedan bort mot huset (med religionboken i handen) och kikade på när killarna la golv i köket, ett hett tips är att inte ha vita byxor på sig på en byggarbetsplats. Läste ett kapitel om hinduism och nu ska jag försöka ge mig in på det igen. Wish me good luck.

 

sedan man var fjorton

Efter som temeraturen har sjunkit litegranna (hörde att det skulle bli snö på måndag?) så trotsar jag med att slänga på mig mina nya vita jeans. Yepp, första gången man har vita jeans sedan man var fjorton, egentligen känns det lite sådär men jag tycker ju att det är snyggt så why not? Nu skall jag slänga i mig min nya yoghurt hallon/tranbär med min müsli med en massa tranbär i, har jag sagt hur mycket jag älskar tranbär? Dessutom är det skapligt nyttigt med. Got to go!

Lika många avvikelser

 

Först och främst får jag tacka för en fin dag hos Sara. Mycket plugg men lika många avvikelser, goa mackor och en liten fotografering i pausen från pluggandet. Nu har jag dessvärre en magvärk utan dess like, nu ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova bort smärtan och hoppas på att den är forever gone imorgon bitti. Puss'hejs

 

BORN IN THE U.S.A

Igår hade jag nog alla möjliga sorterts humörsvängningar men idag mår jag bara bra. Skall nu när som helst här springa ut till bilen för att köra till min fina vän Sara där en hel dag av rapportskrivning samt religionpluggning väntar, men det blir vad man gör det till! Dessutom kan jag säga att mina jeffery campell jag köpte var så höga att jag inte ens behöver lägga upp min balklänning, hur jävla bra som helst. Helt perfekt längt. nöjd tjej. Dock måste jag hitta en "utsprings-klänning" för istället för att byta klänningen från Nelly så skickade dem tillbaka pengarna. Anyway, got to go!

uppe i varv

Igår höll vi på från 8-23 och det tog verkligen på krafterna, jag och Matilda var nog runt och körde runt hela Göteborg när vi skickades ut på ärende efter ärende igår. Men det har även vart jävligt kul! Man är hela tiden uppe i varv och rätt så stressad så dagarna går rätt fort ändå trots att det knappt finns tid för paus. Men det är så jag gillar det, full rulle! Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer eftersom en del är rätt sekretessbelagt så vi får helt enkelt höras av senare, nu skall jag dra mig in mot Scandinavium för ytterligare en dag på Xfactor.
Visa fler inlägg