En vecka kvar

Idag är det exakt en vecka tills studenten! och på bilden här ovan ser vi min fina mamma för 28 år sedan när hon tog studenten, exakt på samma datum som jag skall ta - lite komsikt, right? Åh, gud vad tiden går fort, snart står man där dagen efter, bakfull och arbetslös. Haha, nästan i alla fall.

hashtags

#tired #girl #ready for #school (#nomakeup #blond #sunlight) - nej har har inte alls snöat in mig på det här med hashtags. hej hej instragam. Annars skall jag nu faktiskt bege mig mot skolan där vi skall enas om en utspringslåt och kanske t.o.m måla våra lakan? eller i alla fall planera in en dag då vi skall göra det. Eftersom min tå fortfarande är helt fuckad och uppskavd efter balen så vet jag inte om jag kommer i ett par andra skor än flipflops, det återstår att se. Efter skolan blir det raka vägen ner till jobbet för min del, desto mer arbetstider desto bättre. Nu skall jag packa ihop allting som alla har glömt hos mig (i jims bil) och dra mig in mot stan. Tjilivipp!

Mandinga

Mandinga – Zaleilah (Radio Edit)
Nu sådär åtta på kvällen har jag äntligen klivit upp ur soffan. Fräschat upp mig med en dusch och bytt min ljusa pälsfilt mot kläder. Medan pojken min är och spelar golf med Jim och Alex så är det hög tid för mig att börja röja och städa här hemma (ser ut som hell här!). Tvättmaskinen är redan påslagen men innan grovjobbet (handdisket) börjar skall jag ha en liten salladsdejt med mammi då vi även skall betsämma hos för vilket meny som skall servas på min student. Tjolahopp, tjolahejs!

stiligt

Åh vad jag älskar den här bilden, haha! Så stiliga så att det finns inte. Dessutom har jag nog världens bästa pojkvän som kommer att köpa med sig en mosbricka till mig påväg hem från jobbet. Goare bakfyllekäk än en redig mosbricka med stekt korv, gurkmajjo, ketchup och söt/stark-senap från Oves finns knappast. Det bara vattnas i munnen på mig när jag tänker på det, haha! Förövrigt har jag inget vettigt att säga som ni kanske har märkt så vi gör så att jag hör av mig senare i stället. Ha det gött, haj!

promnight

Hade förjävla roligt igår! Hur kul som helst och nu taggar man sönder till studenten ännu mer, dock ligger man nu helt bakis på soffan med värkand fötter och huvud. Frukosten idag består av en marabou och lingonsaft. Mer fina bilder (i jämnfört med mina mobilbilder) kommer att komma upp, promise you! Nu ska jag dö litegranna till, puss'hejs!

Pressat tidsschema

 

Idag är det bal. Klänningen hänger där den ska och om en timma drygt skall jag vara hos frisören för håruppsättning. Idag mina vänner går vi på ett pressat tidsschema. Det blir lite resor tvärs över hela stan (landvetter-prinsgatan-landvetter-gråbo-tuve-kullavik-valand) idag men det är så det får bli. Nu måste jag fortsätta greja, see ya!

 

mina små bebisar

Duktig kille klipper gräsmattan
mina små bebisar - chilli, tomat & basilika
Riktigt huslig har man vart idag! Började med att man vaknade och tog tag i städningen av hela huset (dock fick jag lägga städningen åt sidan då de ringde från jobbet och kind of needed me) och efter jobbet har det fixas i trädgården! Gräsnattan är klippt, möblerna står där de ska, mina bebisar (fröerna) är omplanterade och två fina krukor vid en entrén har jag planterat. Innan studenten skall allt ogräs bort och trädgården skall vara på tiptopp, har gått och sprutan ogräsmedel idag på allt vilket kommer sakta tina bort och dö, yey! Huset tror jg tyvärr inte hinner målas men det är inte hela världen. Nu är det äntligen dags för mig att sätta igång med mina naglar inför imon!

All dirty

 

Medan alla andra gör iordning sina naglar inför balen imorgon så ser mina ut såhär. All dirty. Men så blir det när man jobbar på ett jobb som mitt - vilket jag har gjort hela dagen. Jag har i alla fall tur med att ingen har gått av. Men smutsigare lär dem bli då jag nu skall ut och fixa fint i min trädgård, see ya!

 

la la love

Ivi Adamou – La La Love
Det gäller att passa på när man får chansen. Det är ju inte varje dag man lyckas fånga sin boyfriend framför kameran! Annars har vi nu nyss anlänt hem efter en go middag med Jim, Coffes syrra och pappa samt jävligt gött kött. Jag älskar mat, det här med "nyttiga veckan" är nog inget för mig egentligen - jag älskar verklig riktigt god mat, det finns inget bättre! Något annat jag älskar är min lilla loverboy som otåligt sitter och väntar på att jag skall bli klar här så det är väl dags att runda av och krypa ner i soffan bredvid Coffis. Lots of love!

Visa fler inlägg