Gekås//Ullared

- through my iphone
Då vart man hemma efter en hel dag on the road. Först och främst Ullared, sedan affärerna utanför och tillsist IKEA. Gött, gött. Tänker dock inte visa upp en masa bilder på vad jag köpte för det är inte så kul att kika på. Bara en massa nödvändiga saker som schampo, fryspåsar och kattmat, etc. etc. Nu skall vi se här om en liten ommöblering av vadagsrummet skulle passa. 

zero

Igår gick jag runt såhär, to you who cares. Sedan vart det mys i högfaktor samman med killen min framför Fråga Olle och sedan en jävla massa How I Meet You Mother och ännu mer mys.
 
Just nu? Upp och hoppa tidigt imorse, för nu bär det av mot Ullared tillsammans med Coffis. Spännande! Har bara vart där två gånger innan, direkt då jag fick körkort för snart två årssedan och sedan någon gång då jag var jätte liten. See you when I get back, laaaterooo. 

ett hett bad

- Bild lånad från tumblr.
Ibland känns det inte fullt så rätt att man har flyttat hemifrån, som de gångerna då man saknar att ha ett badkar. Åh, jag hade nästan gjort vad som helst för att få krypa ner i ett kokande hett bad, lite tända ljus och go' musik för att sedan efter en timmes tid dra på sig morgonrocken för att krypa upp framför brasan. Men icke, här har vi varken badkar eller kakelugn... och det suger. 
 

slitnare än någonsin

Hemma från jobbet, rätt gött ändå att det blev TF istället för K8 för då skulle jag ju ha jobbat tills 01 inatt. Känner mig redan rätt så trött, och oerhörd mätt efter middagsmyset med kissemissen och pojkvännen. Och ja, mina toppar är slitnare än någonsin, inte klippt mig sedan september så det är väl dags att ta tag i det här och ringa frisören trots allt. 

engergigivande

Äntligen har både jag och pojkvännen tagit oss upp ur sängen. Vi har nu slängt i oss lite enegrigivande frukost (jag med såklart en massa tranbär) för att sedan ge oss ut i det lätta snöfallet för en powerwalk. Gött. Jag vet att jag skall jobba idag, men vet inte än om det är på TF eller Kajsjkul.. haha. Bra planering. See you guys later. 

världsbäst

Man vet att man har en jävligt bra pojkvän när han kan omvända en sådan simpel maträtt som pasta och köttfärssås till något helt underbart. Världsbästa och så otroligt gott! Mmm'ar fortfarande för mig själv. 
 
Annars så har vi nu vart effektiva båda två, medan Coffis lagat mat har jag städat, tvättat och dessutom sökt jobb. Åh, jag hoppas verkligen att jag får det. Hade vart så sjukt jävla grymt. Vi hörs imon, puss'hejs!

medero


//Två hängade fotoramar att ha foton i fönstret//

//Två guldiga, fina, armband som fick följa med hem//
Detta innehöll min lilla shoppingbag när jag gick ut från minglet på Medero.
En femhundring fattigare men åh så fint!

kall mjölk

Finns det något godare ett glas kall mjölk när man är riktigt jävla törstig? Tror inte det, dock jag har nu druckit alldeles för många nu här redan på morgonen så kommer väl få redigt ont i magen. Har faktiskt vart konstant törstig sedan vi var på SHM i fredags, lite knäppt det där. Annars så är det nu jobb som väntar hela dagen, lite segt eftersom jag inte visste om det och hade hela dagen planerad med roligheter. 

fint

STOCKHOLMS SHOPPING: Det blev inte så värst mycket, de var så jävla mycket folk och köer i varenda butik, men några go'bitar har fått följa med mig hem!
 
En ormskinnstopp från Urban Outfitters, märket Elwin. En vit kort spetstopp från BIKBOK och även en underbar mönstrad, transparant blus. På BIKBOK fick jag även trosorna och örhängerna som present för att jag handlade över 300:- eller något, haha, fint det där. 
Visa fler inlägg