Stimulerande

Bild: Taggade tjejer igår.

Åh vad dålig jag är med uppdateringen här då! Och inte håller jag vad jag lovar heller, hehe. Men, går'kvällen var kul! Först lite middag hemma hos Elvis sedan vidare till båten för utgång. Bilder kommer, promise. Nu för övrigt så hittar ni mig på jobbet, lite trött, lite bakis men det går så bra så. Att binda buketter är rätt så stimulerande. Vi ses och hörs, pusselipuss.

På Vippen


Hypnotisören, jag säger då det. Eftersom jag och Coffis skall agera hundvakt i helgen så blev vi bjudna på VIP-bio om mamma fick välja film. Så först skjutsade fina Karin in oss till staden där det blev sushi till middag och sedan fortsatte jag och Coffe mot bion och in till Vippen där vi fick lite snacks och goda drinkar. Filmen var bra, ja, men väldigt känslomässigt tung och läskigt. Stort minus på att VIP-fåtöljerna var så långt ifrån varandra så att jag inte kunde krypa ihop intill Coffe när jag var livrädd..

Tazza di café

Efter go träning med goa tjejer blev det lunch. Vi testade på ett nytt litet café där vi till och med fick studentrabatt, studenter som vi är, hehe. Det blev god panini med en smarrig hälsosmoothie till. Mango, ingefära och yoghurt.. Mmm. Nu blir det hem en snabbis innan det blir allum med Karin. See ya!

hela 9 cm

God morgon, äntligen lite fint väder och sol för omväxlingensskull! Det firar vi med lite sommar inspirerat med vita jeans och min älskade OneTeaspoon-topp som jag så sällan använder. Var upp med tuppen idag och har redan hunnit och hänga tvätt och donat nu innan klockan slår nio, sen nu här snart blir det raka vägen in till gymmet för ett gött morgonpass med Karin och Nicole. See you dude's later!
 
pssst, jag har gått ner hela 9cm i midjan nu(!), från 75 till 66. Skönt att träningen i alla fall ger resultat. Happy girl over here

slutkörd&hungrig

Först och främst vill jag tacka in pojkvän för en underbar god middag. Blev serverad med riktigt svensk husmanskost när jag kom hem från gymmet och ni kan gissa på hur slutkörd och hungrig jag var. Och den såsen, det blir ett stort wwooooww. Så jävla god, där har ju Coffisen överträffat sig själv. Annars har jag väl inte så mycket att tillägga förutom att Zia kom in med sin första mus idag, inte så värst mysigt, haha. Nu blir det TV-mys och sedan sängen så vi hörs imon tycker jag, ha det gött.
 

Got to love training.

Idag kör man solo, och eftersom ingen annan ville gå med mig ut och gå så satsar jag på lite springning, joggning - kalla det vad man vill - idag. Celiusen är uppdrycken, understället är på och likaså träningsjackan. Nu kör vi och så får vi se hur långt och hur länge jag orkar. Got to love training. 
Visa fler inlägg