Förberedelser


Färgglada sugrör, muggar och spänner. Palm och kuddfodral i olika nyasner och färger. Sol och grillen framtagen, någon som kan gissa temat på denna festen? Just det, Valborg goes summer'. Nu blir det att förbereda lite grejjer och att göra iordning sig gäller innan man får i sig lite grillat att äta och lite gott att dricka samman med lite goa' folk. Ha en go' Valborg på Er! 

gossisar


Efter min lilla depperiod med några timmar på soffan framför TVn med en chokladkaka i handen (ja, idag har jag fet syndat) så blev det i alla fall väg på handbollsmatch med Coffe, hans pappa och Cissi, Sävehof - Kristianstad. Jävligt spännande och jag drog nog av nåra' hårstrån men dessvärre förlust efter övertid.

Just nu? Pojken och jag har storstädat hela huset, teamwork och hög musik. Nu ska jag ta med mina två gossiar upp till sängen och så blir det mys. Imon äre fäzt. 

 

 

Stort kryss

Usch. Jag vill inte städa, är trött as fuck, är på sämsta humöret och vill helst inte göra något annat än att möla i mig choklad. Usch, och fy! Jag vill bara sätta ett stort kryss över denna dagen. Pallar inte med alla måsten och tjöt. Just nu känner jag bara att all luft gått ur kroppen och att soffan känns förjävla lockande. 

don't you worry


Min favorit, citronyoghurt med hallon & kanel, och färsk annanas. 
Måndag morgon. Samma visa varje gång, ledig men totallt fullbokat i alla fall. Min enda lediga dag på hela denna veckan (förutom 1 maj) så har ju rätt så mycket saker att hinna med idag. På något vänster så skall jag hinna ta mig till systemet, fixa om mina naglar, fixa is, handla schampo, storstäda hela huset, åka till IKEA, försöka hälsa på fina vännen Elvis, diska, tvätta och för att inte glömma av att äta både lunch, middag och att hinna träna. Men don't worry, jag har en plan som täcker det mesta i alla fall. Så får vi hur det går! Todiloo. 

Söndags'häng


Söndags'häng. Efter en hel dag på jobbet och en planerad joggingrunda (som dessvärre inte blev av) senare så sitter man här. Coffis och Ogge spelar fifa medan jag avnjuter en go' kopp kaffe mitt bland alla internetsajter som skriker "köp av mig, köp av mig", och ja, det kliar i fingrarna. Imon är jag ledig och det är både gött och välbehövligt. Har så mycket som skall hinnas med..

Strike&Co'


Dricker Strike&Co's egna specialre, yummy!
Ber om ursäkt för den sämsta kvallén och de mörkblå, suddiga bilerna. Mobilkamera och bowlinghall är väl kanske inte den bästa kombon man kan komma med. 
 
Igår blev det i alla fall så att jag, E, B och alla killarna åkte till favorit stället, bowlade och drack lite bärs. Med P's snygga handstil så fick Becca heta Bella och Coffe blev till Lotta hur nu det är möjligt. En bra lördagskväll med andra ord, och nu blir det jobbelijobb, enda fram till klockan tre. Hejs'svejs.
Visa fler inlägg