Sneakpeak

Här får ni en liten sneakpeak på min nya klänning jag köpte på Raglady i somras och på hur jag kommer att se ut ikväll. Bilden är tagen igår kväll. Annars hoppas jag på en grym kväll nu när vi skall fira bästa, finaste Karin, och så sveper vi nu första drinken! Woopwoop

Förberedelser

Fullspäckad dag idag! Först ut för att göra Karins debut på systemet, sedan handla det sista på ICA innan jag gav Karin fina blommor och vi gjorde en svartvit tårta till kvällens tema. Nu blir det bordpyntning och att skåla i champange. Ha en go lördag alla! 

Friday Update

Longing efter att få veta mer om min dag? Jag skall inte uppehålla er, tillbringade ju som sagt dagen med mina girls på staden för att fixa klart de mesta till festen imorgon och även för att träna ett stenhård CXWORK-pass, puh vad det kändes! Sedan fick jag ju även lite nytt med mig hem till sminkväskan. Nöjd tjej. Råkade slå sönder min enda ögonskuggspalett på gymmet idag så passade på att unna mig två nya. Yey!
 
Nu härnäst blir det att måla naglarna och packa ner paljettklänningen för imorgon, om det nu är den som åker på. Ständigt detta vel med att vara tjej, aldrig riktigt hundra veta vad det är man vill ha på sig!
 

Festfixning

Då vart det festfixning på G. Är hemma hos Karin och fixar förberedelser inför lördagens festligheter såsom tältmontering, men världens skyfall kom ner när himlen öppnade sig så nu är vi inne och tar skydd med en kopp te innan vi fortsätter projektet och det har regnat klart. 

1188:-

Japp då vart man nu mera fattig student och har slängt i väg en order från Bokus på 1188:-, känns väl sådär bra. Fick i alla fall hela två månder på mig att betala eftersom att jag är student, haha, det är väl gött det i alla fall. Annars så börjar jag ju skolan nu den 4 september nästa vecka och kunde väl inte bli mer nervös än vad jag redan är. My god. 
 
För er som inte vet så skall jag läsa Teknisk försäljning och marknadsföring på YHIM. Spännande!
 

Pinchos

Igår var det Pinchos för att fira Lollo som fyllt år samt säga hejdå nu när hon skall flytta till Uppsala för att plugga. 
 
Nu? Ja har försovit mig till alla mina must-do så nu när klockan är ett skall jag dra mig upp ute sängen för idag är en sådan dag där massor måste få gjorts. Tjingeling. 
Visa fler inlägg