År 2013

Laddar upp en till bildvideo på år 2013, ett jäkla bra år! Blev 20, köpte ny bil, Egypten, Rhodos, Stockholm x 2, jäkla massa utgångar, summerburst, Fredrikshavn med mera.

Nu är jag precis på väg hem från Gökboet där jag och 17 pers till har vart och kört femkamp med en massa roliga grenar. Nu däremot blir det hem för att göra iordning sig för ikväll och nyår. Gött är det!

Glitter

Med lite glitter och glamour så önskat jag er ett gott nytt år! Årets sista dag är här, glittertröjan är på och jag ska bege mig iväg mot jobbet i några timmar. Sedan blir det ut på äventyr och ferre tIllsist. Åh, det känns som att de kommer bli en bra nyår iår! 

Högrev & rövin

Hej, hallå! Vände dagen till något positivt och träffade mina goa gamla gymnasievänner. Det blev högrevsgryta och rö'vin i Palles lägenhet i Landala. En riktigt mysig kväll må jag säga. Nu blir det hem och ladda om för en hektiskt, välplanerad dag imorgon. Tagga dååååe.

sista måndagen

Vet ni vad? Jag är ledig idag och åh vad jag hade velat gjort så mycket men kroppen säger bara nej och gör ont, jag hoppas jag inte börjar bli sjuk eller något. Jag hade behövt städa, träna och åka in till staden men just nu känner jag mig bara seg och kroppens känns ovanligt tung, ueh.
 
Jag tänker trösta med lite choklad, sims och med mina nya tofflor så får jag sen om jag kommer på bättre humör lite senare denna gråa, trista och sista måndagen för detta året. 

fransar

Go' kväll goingar! Efter jobbet idag så tog jag mitt pick och pack och for till Lövgärdet för att hännga med Arnela. Så fin är hon! Gjorde iordning bosnisk mat till mig och fixade ögonbryn, fransar och naglar på mig. Supernöjd! 

Nu? Mys i soffan med pojkvännen och lite choklad, det är änna min onda mage värd.
Visa fler inlägg