för att vi kan

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Beccas födelsedag! Hipphipp hurra! Fina Beccabus fyller hela 20 år idag och snart så kommer födelsebarnet hit så skall vi beta av några systembolag, bara för att vi kan. Sedan blir det lunch och mys med fina tjejer. Hej så läääänge. 

El Corázon

Efterlängtat vän, indeed! Nu vart de nästan en månad sedan vi sist sågs så det blev ett kärt återseende med fina vännen Sara och en långlunch på tre timmar, kind of. Blåmusselsoppa, vitlöksbröd och dyrt vitt vin. Det är goa grejer det.
 
Nu glor killarna fotboll här hemma, igen, så skall försöka hitta på något att göra nu när jag klippt och klistrat klart i min fotobok, det blir så fint så!

tvek på't!


webcam'en hälsar på't igen!
Idag kändes det som en sådan dag man har kjol. Solen står högt på himlen, solisarna ligger i väskan, vårjackan skall invigas och jag ser verkligen fram emot en dag på staden med min efterlängtade vän Sara! Kan det bli så mycket bättre? Tvek på't!

även denna dagen

Började dagen med att ta en liten promenad med Beccabus. Det blev en liten runda på sisådär 6,2 km och vi var så nöjda efterråt så. Det är så härligt att vara ute och gå, särskilt när solen kikar fram. Efter detta käkade vi en liten snabb frulle hemma hos mig innan jag blev inringd till jobbet för att hjälpa till i en-två timmar. Även denna dagen fick en bra början!

Annars då?

- Hälsar natti'natti via webcam'en.
Träningsverken imorgon kommer inte vara nådig, det kan jag lova! Känner redan nu hur den början smyga sig på och framför allt i röven efter all ovana av sadlar. But still worth it. Annars då? Jodå, soffan full av killar som glor fotboll och jag har precis läst klart "Femtio nysanser av mörker", blir att chilla i sängen lite gött i väntan på att pojkvännen skall krypa ner till en go film. Längtar.

på med kavajen

På med kavajen, idag är det kontorsjobb som gäller! Är nu tillbaka efter ett grymt pass på gymmet med 45 minuter cykel och sedan plågande magövningar. Aj, aj men skönt, skönt! Nu blir det jobb på TF med att sköta om hemsidan och annat samt ett efterlängtat PR-möte. Vi hörs ikväll, puss'hejs!

ingen bh


Frulle: Omelett á la champinjoner, jalapeños och ost. Te & apelsinjuice!
God morgon bloggen! Startar dagen på bästa sätt, smarrig (stark!) frulle och lite fix och trix här hemma innan Beccabus hämtar upp mig för ett redigt cykelpass samt en hel del magövningar. Tummen upp.
 
Annars så här tio dagar innan tattoo'n helt har läkt så kan jag inte använda vanlig BH, och då inte heller sport-bh eftersom att det är tajt och skavar åt. inte bra. Så får helt enkelt köra på en gammal axelbanslös och hoppas att det håller sig uppe. Wish me good luck!

Tatueringen


"Don't look back in anger"
Tjeeeenare! Ville bara kika in och visa Er någon bättre bild på min nya tattoo. Är ju inte riktigt färdigt läkt än och kommer ju bli rätt så mycket ljusare men kunde ju liksom inte hålla mig. 
 
Vad betyder texten?
- "Don't look back in anger" är titeln på en oasis låt och innebörden betyder ju att man inte skall ångra vad man gjort typ, lite kul med texten och placeringen tycker jag. Hihi.
 
Varför fjärillar?
- Jaadu, jag gillar ju när saker och ting matchar, därför har jag valt fjärillar som flyger istället för svalor som var min första tanke eftersom att de då matchar den jag har över ankeln, dessutom är textstilen den samma. 
Visa fler inlägg