sol, bad & vila

Finally! Äntligen är man klar (väntar bara 30 min till på en sista tvätt som skall hängas upp) med städning av hela huset, packning och en massa, massa grejer. Trött, sleten och väntar på att Coffe skall komma hem samtdigt som jag nästan bara längtar ihjäl mig till imon, sol, bad och vila. Åh', jag kan bara inte bestämma mig för vilken kamera jag skall ha med mig!

Farväl


Lunch: Rostade fullkornmackor med stekt ägg och bacon, yummy!

Kvalitétid. Efter gymmet och allum kom fina vännen Tottis hem till mig för lunch, mys och farväl. Jag drar till Egypten och innan jag hinner hem så har han flyttat till Norge. 2bad. Sedan fick han testköra monstret hem till sig innan jag hämtade upp killen min på dagis. Nu: hemma gjorda hamburgare, städning och packning. En berocca boosst och så har man ny fart.

bikinifit

Då har man precis vart och lämnat av hjärtat sitt på dagis, hans första arbetsdag där nämligen. Way to go. Annars så slurpar jag i mig kaffe, yoghurt, pre'work och har slafsat i mig ett kokt ägg, snabbt och lätt innan gymmet. Måste ju bli bikinifit tills imon kind of, haha. 

va-hemma-dag

Byter gärna 2 grader mot 23 om 2 dagar, ajjemän!
Åh vad jag längtar. Varvar sims, städning, FIFA-spel med att dricka kaffe med Coffis och Erik samt att packa resväskan. En såhär bra va-hemma-dag. Ser verkligen fram emot blått hav och stekande sol och att få pressa i en solstol samtidigt som jag har en rätt rejäl resfeber. Har rest en hel del men aldrig vart i Egypten. Kommer bli rätt så jäkla spännande!

God lord

Vaken, trött, nyduschad och mår så fruktansvärt dåligt. Precis bett om ledighet från Kajskjul8 idag då jag som sagt inte känner mig tillräckligt kry alls för att jobba från 12.00-01:30 kind of. Väntar dock på svar fortfarande så får se om det sängen eller resturangen som väntar på mig härnäst. God lord, låt det bli sängen!

minus och plus

Go' mörra på er pojkar och flickor. I dag är jag riktigt jävla trött, men det blev ju ifs rätt sent igår. Dagens två stora minus är att a) have to work, men hade helst bara velat ligga kvar i sängen. b) Att all den fina snön som kom igår har nästintill övergått till slask. Usch. Efter jobbet blir det i alla fall och försöka fixa lite ärenden inför resan, kan inte fatta att jag och hjärtat åker redan nu på torsdag!
Visa fler inlägg