Lite tid

Eftersom jag fick några timmar för mig själv så passade jag på att städa, diska och tvätta litegranna innan jag tog hand om mig själv med en varm go dusch. För att inte glömma hårinpackning, nyrakade ben och nymålade naglarna på det. Åh så gott!

Altan'häng

Sommar, sol och öl. Efter jobbet här blev det grillning med Coffe och Edvin på vår nya altan. Har jag sagt hur mycket jag älskar den? Annars blir jag själv här ikväll då killarna skall vidare in till stan för några bärs. Imon är jag ledig, drömmen.

I med och motgång

Hej, hallå! Igår efter jobbet blev det Blåvitt med mina två favvosar. Något jag verkligen älskar med att stå i klacken och sjönga med är att man verkligen får använda sin bredaste göteborgska, det är gött. 
 
Idag är det måndag, ny vecka, nya måsten och nu här börjar en ny arbetsdag för mig. 

myser

Tjenare! Myser lite för mig själv i soffan med goa ljus, go frulle och huvudvärken. Igår vart det ett helt gott gäng här som grillade, kikade på matchen och bara hade det allmänt gött. För gott rosé. 
 
Nu om några timmar blir det jobb i drygt fem timmar innan det blir in till staden och blåvitt. 
 

Vuxen, eller?

Ibland när man bor i en egen villa så finns det de stunder som man känner sig alldeles för vuxen. Som idag, vi har fredagskväll, löning dessutom och vad gör jag? Diskar, städar, tvättar, äter grillat med sambo'n innan vi går ut och skrapar huset. Glömde ju säga att jag äger sex katter. Jo, hej jag är 20 år. 
 
Nu blir det i alla fall mys i en nybäddad säng och lite roliga serier innan sovdags. 

Work, work

Arbetsförklädet är på och jag befinner mig på jobbet. Ställde klockan tidigt idag men den varma sängen och gosiga pojkvännen var med lockande och höll mig kvar allt för länge. 
 
Annars? Träningsverk så in i helvete, och inte en skön sådan kan jag lova!
Visa fler inlägg