that's life

Tjarå. Ensam hemma då Coffisen är på inflyttningsfest och jag är fortfarande superduper sjuk. Förskylning är så jävla tråkigt så det inte finns, får se om man orkar ta sig upp till jobbet imon eller inte. Annars är jag nu alldeles nyss utkommen från en go, fräsch dusch, har gjort mig en kopp te och ligger i soffan och skall glo någon bra film hade jag tänkt. Som en söndag skall va', fast att jag saknar ett bröst att vila huvudet på och en arm omkring mig. That's life.

Tjejer, bubbel & vin

Tjaarå! Bjuder Er på lite bilder från igår det var myskväll hemma hos bästa Titti med goa tjejer, bubbel och vin. 
 
Just nu? Skulle jobbat idag men blev hemskickad, dragit på mig en dunderförskylning under natten så ligger här på soffan med både feber och igensvullen hals. Inte så gott, men what to do? 

wake me up

Hej Bloggen! Lite mera bilder på kattbebisarna, bara för att dem är så sjukt söta. Tror ni får vänja Er lite av detta nu. haha. Annars så får ni njuta lite av bilerna medan jag njuter av lite svalkade rosé och myskväll, förväntar en riktigt go lördag medans regnet smattrar på rutorna. Ha det gott!
 

Vilken tjej

Denna dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Gick upp tidigt, hade tänkt springa 5km innan jobbet och jobbet både mys och för innan utgång. 
 
Men nej. Istället när jag vaknade upp imorse så hoppade Zia upp brevid oss i sängen och den fyra timmar långa förlossningen satte igång. Vilken grej, och vilken tjej! Klämma ut fem stycken så sjukt söta bebisar. Det är inte sant. Jag tror jag kan sitta och stirra på dem hela dagen. 

Bebisar!

Vår fina Zia fick nu sina små bebisar till kattungar, hela fyra välskapta och fina. Så söta så jag tror jag dör.

 

UPDATE: Okej vännner, fem bebisar är nu på plats och vår prinsessa är dödstrött, hon har kämpat och stått ut sedan sju imorse, vilket blir fyra hela timmar. Den sista fick vi hjälpa på traven då den kom med fossingarna först och Zia inte längre orkade krysta. Hoppas inte på någon mer nu!

GAMLA MINNEN

2006

2007

2008

2009
Åh så gamla minnen! Surfade in på min gamla bilddagbok som bara ligger och samlar damm och döljer ett helt annat liv, tänk vad allt har förändras och hur mycket man vuxit upp! My gaad. 
 
Annars? Spenderat kvällen med mina fina Becca, Titti, Coffis och Jonte. Kikat lite resor, planerat litegranna och ätit kladdkaka worth die for. Lugnt och gott. Hoppas ni haft en go' fredag!
 

Nytt i garderoben

1. En stickad, enkel kofta - JUST FEMALE. 2. En jättesöt paislymönstrad blus med genomskinligt spets i ryggen - Odd Molly. 3. En go strandtunika jag köpte för några dagar sedan men inte visat Er - Vero Moda. 4. Min jacka-to.die-for, gör sig dock inte till rätta på bild men åh så det är fin! - PeakPerformance.
 
 
 

Morgon'yoga

God morgon mina vänner! Haft en jättebra start på dagen, drog mig upp ur sängen tidigt (fick litegranna extra energi av solens strålar) och startade dagen med ett litet yoga-pass på 10 minuter. Åh så skönt!
 
Annars har jag just nu ätit upp min frulle och tänkte hänga lite tvätt innan jag ger mig av till jobbet, och vet ni vad? Fredag idag och jag taggar inför helg, wopwop!
 

bra ledig dag

Taco'omelett med keldasås och vitlöksfrästa champisar. 
Yo! Duktig tjej här har nu städat huset samt lagat middag åt mig och pojkvännen innan det var Spanien, Italien, fotbollsmatch och svärmor på kort besök. En bra ledig dag det här'a, imon är det back to buisness som gäller och ett arbets schema på minst tio dagar irad har jag att vänta mig. Ajjemän, nu kör vi typ. 
 
Nu blir det att ta hand om kläderna uppe i walk-in-closet'en och så att man kan krypa ner i sängen med ett gott samvete och inte känna sig allt för lat, det är gott det. 
 
Visa fler inlägg