eller?

Efter jobbet blev man bjuden på "lunch" hos familjen Österberg. Tacos, kaffe i solen på altanen och fiskeprogram, det är grejjer det. Sedan blev det till att kika på när idioterna spelade bingolotto och nu vankas det fest, elleeeer? 

femtio nyanser

Åh, jag är så trött, trött, trött! och ändå känns det som om jag bara har sovit, och sovit. Skall strax till jobbet men tänkte äta upp min frulle i lugn och ro och sedan spendera en halvtimme i soffan med att försöka läsa klart Femtio Nyanser av Frihet, tycker ju den är så seg nu när det bara händer samma saker hela tiden, men man vill ju ändå veta slutet, så att é... Sedan BLIR det gymmet, avgjort, behövligt. Vi hörs sen!

godisägg

Här har ni en död tjej mina vänner. Full rulle och nästintill kaos på jobbet idag då man knappt hunnit med att stanna upp och andas, men nu mina vänner ligger jag välbehövligt ner i soffan, knaprar på mitt påskägg och kollar på killarna som spelar FIFA. Snart så blir det att ta tag i kragen, diska, städa, gå ut och springa samt duscha litegranna. Blir bara ett godis ägg till, kanske två.

Glad Påsk

Glad Påsk är det la i ordning att säga idag. Jag bär gult och lila, precis som påskens färger och jag ska alldeles strax ner till affärern för att jobba. Men först blir det påskfrulle in till farfar med den delen av släkten och lite mysigt så. Ikväll blir'e fäzt, antar jag. 

Exet

Skärtorsdag, vad ska man säga? Efter att först stått i en timmes kö utanför trädgår'n och sedan blev massbegravd av över tvåhundra personer som bokstavligt talat gick över en (sänder en tacksam kram till den brunhåriga tjejen som fick tag i mig och fick upp mig till "ytan") så vart man inte så jävla pepp på trädgår'n längre.
 
Det blev Exet och vi fick oss en förjävla kul och oförglömbar kväll istället, kanoners!

Untz, untz

God morgon på dig bloggen! Skärtorsdag och alla vet väl vad det innebär? Untz, untz, festtorsdag kind of. Annars så skulle jag vart ledig idag men jobbet behöver mig i några timmar så att jag kan slänga ihop några fina påskpynt och påskgrupper nu inför helgruschen, ajjemän. Så det är där ni hittar mig nu förmiddagen framöver, sedan blire finbesök innan det blir fäzt. See you guys later!

spring'tur


//Mina sletna, trogna, adidas kängor förtjänar en egen bild!//
Tja, hallå! Nyss inkommen efter en liten springtur med PT-Karin, blev väl dryga 40 minuter och nån' kilometer samman med lite intervaller i backe, rätt så jävla jobbigt för luftsturpen om vi säger så. Men känns gött nu när man är klar och har slått sig ner i soffan medan mannen min jobbar i köket med middagen. Utsvulten. 
Visa fler inlägg