Just nu och igår

IgårkvällIgårkväll sent efter jobbet blev det lyxmiddag. Studentmat utan dess like och åh så mumsigt med dessa plock-mats-rätter.
 
Just nu? Sitter hemma hos min mami och äter frukostvarianten på leftover'sen och dricker gör'gott kaffe. Mumma. Sedan blir det promenad ner till jobbet för min och mammas del. Hurtigt. 

Sparkling

Dåså! Då vart student presenten och lite annat inhandlat och naglarna nygjorda - så skönt! Nu blir det bara att åka hem, ladda batterierna, byta om och ge sig iväg för att slurpra champagne med nybliven student. Åh så ska jag inviga min nya fina lång kjol som jag visade Er förra veckan! 

fullspäckad dag

God morgon bloggen! Idag ären fullspäckat dag, liksom förra året, men denna av helt andra grunder. Det är en massa som skall fixas, presenter att köpas och att gå på student. Men först av allt blir det ut på en liten powerwalk med hjärtat mitt. Beror ju dock på om jag ens får upp honom ur sängen, har sisådär försökt i en timmes tid nu menmen! 
 
Förövrigt har jag världens jävla träningsvärk i röven och har lagt upp massa bilder på hur min mage/kropp förändras sedan jag gått ner 4-5kg på min träningsblogg. Cya laters!

Evening run/walk

Hej vänner! Laddade om batterierna och gav mig ut på träningsrunda nummer två idag, vart ju lite tvungen att bränna bort min del av godispåsen som jag slafsade i mig i förtröstan förut. Så onödigt, jag som egentligen inte ens gillar lösgodis i vanliga fall. Ni hittar min träningsblogg som vanliga >>här<<.
 
Annars? Nu blir det go dusch, hårinpackning, mumsig middag och såklart mys med pojkvännen och våran gravida katt. Förövrigt fick jag även ett mejl idag om att jag är kallad till intervju för högskolan jag har sökt till, åh så glad jag blev! Livet är allmänt bra och skolen skiner!

Så jäkla onödigt

Sikka jäkla männsikor det finns, jag säger då det. Efter jag och Karin solat och kört ett rejält rumpa/mage-pass på gymmet så blev det in stan staden där det skulle fixas en massa. Studentpresenter skulle inhandlas och dagen var fullspäckad men tjofs så sticker en ful jävla man ner handen i Karins jacka och försvinner iväg med hennes iphone. Så jäkla onödigt.
 
Så två timmar senare när vi pratat med både väktare, polis och vart på telia för att få hennes telefon spärrad bestämde jag mig för att bjuda henne på en 1kgs godispåse. Så värt. Åh man blir så trött på dessa människor helt utan moral!

Fint väder

Mumsigt stekt bacon, potissallad och fetaostsallad. 
Hej Bloggen! Idag har vart en go dag. Ätit god lunch i solen och sedan gottat mig med träningsinspiration och skrivit veckans inköpslista. Nu solas det litegranna med ett iskallt glas saft bredvid i väntan på att pojken min skall komma hem från jobbet så vi får handlat och grejat. Åh vad livet blir så mycket lättare när det är fint väder! 
Visa fler inlägg