Shopoholic

Puh! Vilken dag! Först en helt outstandig frukost och efter det drygt sex timmars shopping. Så skönt att vara tillbaka i hotellsängen och vila både värkande armar och ben. Snacka om värsta träningspasset. Shopoholicen säger over and out. 

Söder

Då är man åter tillbaka i hotellsängen efter en fin kväll. Karin och jag mötte upp Ida och Nicole för att käka gudomligt god indiskt på söder innan vi fortsatte förkröket på hotellet. Imon blir det shopping, shopping, shopping....

Blackberry

Fredagkväll och vad händer? Jo, incheckad, nyduschad och har tagit plats i hotellsängen med en smarrig cider i handen. Det blir att vila sig lite innan det är dags att göra iordning sig för att möta ytterligare två efterlängtade vänner för middag och utgång. See you guys later!

Red nails

Paint it red. Nog för första gången går jag runt med röda naglar, ovant men fint! Efter skolan blev det in till staden för att möta upp bästa vännen för en chailatte och en tur förbi nagelsalongen. Nu mina vänner blir det hem och packa för morgondagens roadtrip men först blir det att äta Coffes goa mat, åh jag är så hungrig. 

Vissa dagar

Vissa dagar är det ju bara så otroligt jobbigt att gå upp ur sängen. Idag var en av dem. Oh my. Man blir ju inte särskild taggad heller då man vet att man idag kommer få tillbringa en halvtimmes bussfärd till skolan då man i vanliga fall kör bil på 7-8 minuter. Suck! 
 
Men en bilen min skall in på service och min grymt snälla pojkvän åkte iväg med den till kungälv tidigt imorse. Så det så. 
Visa fler inlägg