Hallonrosa

Här får ni ännu ett inlägg medan jag jobbar och står i. Igår när jag var i stan prövade jag nämligen en polotröja och ville höra lite vad ni tyckte? Jag har fått en liten grej för just polotröjor på senaste och denna var ju i hallonrosa, min absoluta favorit färg. Hallå eller? Drömmen. 
 
Så vad tycks? Värda sina 349:- eller ej? 

Spöregn

God morgon! Vaknade upp till ett ordentligt spöregn, nepp det blev ingen morgon löprunda idag innan. Usch och fy. Men jag är ändå uppe och vaken för ska snart här bege mig mot jobbet där ett 9-timmarspass väntar mig. Lite skönt som omväxling, var ju ett tag sedan man jobbade sist. Man liksom saknar det litegrann. 

Ostron

My gaaad vad gott. Nyss avnjutit en smarrigt god middag med mamma på fiskekrogen. Det blev rökt, marinerad ryggbiff som aptitretare, ostronplatå (på bild ovan) med champagne till förrät och för min del hummersoppa till varmrätt. Yummy! 

goa' onsdag

Hej goa' onsdag! Pojken min och jag har röjt hela dagen och verkligen STÄDAT, med stora bokstäver. Såhär grundligt städat har det nog inte vart sedan vi flyttade in så det känns riktigt fräscht och bra. Några små rum kvar sedan har vi hela huset + utsidan klart. 
 
Städkläderna är slängda åt sidan och det är dags att bege sig in mot staden. Skall mysa lite med mammi. 
 

dags att bli fit

Hej bloggen, har ni mig sittandes i sport-Bh i soffan och helt slut. Blev en kort runda idag trots att jag vaknade med världens träningsverk i röven efter gårdagens ViPR-pass. Sedan 10 squats och 10 armhävningar bara sådär, nu är det verkligen dags att bli fit igen hörreni. Jag har dessutom börjat skriva på min träningsblogg igen, som ni hittar hos Fitnessguru
 
Annars? Jo, igår kväll tog jag och pojken min tag i våra liv och började röja här hemma - slängde en massa skit och bara gjorde fint och iordning. Så det skall vi fortsätta med idag, Men först en go dusch och en frulle. 
 

So excited!

Drink me if you feel: Heavy, bloated, lethargic and want to make some aesthetic changes to your body.
 
Jag har länge nu velat testa yourtea efter att i över en månad följt deras ständiga uppdateringar och inspirationskälla på instagram och nu så slog jag äntligen till. So excited! Nu får vi bara se hur lång tid frakten tar och så äre bara att sätta igång med träningen för fullt igen. Let's go!
Visa fler inlägg