Tuffa 75 min

Puh! Har nog vart med om det jobbigaste MRL-passet någonsin... I hela 75 minuter. jag tror både jag och Karin är riktigt möra nu och har jag inte ens en gnutta träningsvärk imorgon så är det något som är fel, väldigt fel.. 
 
Annars så står jag just nu och lagar mat, köttfärspaj med fetaost och ollisar, mums vad smarrigt! Sedan blir det dusch, läxor och att ta hand om sjuklingen. Puss'hejs! 

TBM

Through back monday
Hösten och mysiga koftor i all ära, men visst saknar man sommaren litegrann? Blir så härligt glad av att kika tillbaka på gamla bilder, dess är tagna i juni, den absolut bästa helgen på hela sommaren. Jag säger bara det, Summerburst - så jäkla grymt. 
 

en slängkyss

Hade ju rätt så stort besöksrekord igår, så vile bara tacka er alla fina läsare som kikat in, och för alla gulliga kommentarer som ni öst över mig. En släng kyss till er!
 
Nu blir det att laga middag och ta hand om min sjukling till pojkvän, chiao bellos!
 

Charlmes-kompis

Man får ju utnyttja sina tillgångar, har man en Charlmes-kompis så är det ju nästan givet att hon får hjälpa till med matte-plugget, right? Det är precis vad min fina vän Karin har hjälpt mig med idag. Nu känns min hjärna redo för skola och affärsekonomi imorgon, bara att läsa igenom kapitlet som fattas. 
 

Curl Cream

Senaste när jag var hos min frisör lurade hon på mig en Curl Cream, ni vet, så som frisörer alltid lyckas göra. Hon såg att mitt hår hade börjat få tillbaka mina naturliga lockar (ett tecken på att det är välmående, jippi!) och tyckte att jag skulle börja använda just en Curl Cream för att ta fram det naturliga men ändå få lite stadga i det.
 
Så jag testade! och det blev faktiskt mer resultat än vad jag hade trott. 

mer att ge

* Some inspirations
Söndag morgon, och nu blir det gymmet. Ett redigt, svettigt pass väntar och jag är så fruktansvärt taggad! Bara hunnit med att träna tre gånger denna veckan, vilket är alldeles för lite för mig, känner ju att jag har så mycket mer energi att ge. 
 
Vi hörs lite senare ni och jag, puss'hejs!
 

inte bra alls

Bjuder på lite bilder ni inte har sett, från tisdagen med fina Sara.
 
Idag skulle jag och pojken gjort en jäkla massa, fixar hemma, köpt mig ett skrivbord, städat och myst. Men istället verkar det som vi båda har fått någon släng av påbörjan till sjukdom. Inte bra, inte bra alls. Men det är bara att vila och försöka att bli bättre helt enkelt. Så nu blir det myskläder, en kopp te och så får jag ta tag i pluggandet någon annan dag. Attans. 
 
 
Visa fler inlägg