Bröllopsbuketter

Idag har jag agerat litegranna bröllopsfotograf, hur kul som helst! Tjejer på jobbet fick i uppdrag att göra varsin bröllopsbukett som vi skulle vida upp i en uppvisning för brudarpar i kyrkan. Lite annorlunda varianter istället för traditionella. 
 
Mer bilder får ni när jag har fått 3G och ringt telenor för klaga lite mer. Inget internet hemma, vare sig på mobilen eller på datorerna på fem dagar är inte okej. 

Bra jobbat Emma

Ångest? Äsch nej, vad är det? Har en redig tenta imorgon bitti i engelsk affärskommunikation och såhär tjugo i elva kvällen innan har jag fortfarande inte slått upp boken. Bra jobbat Emma. 
 
Men jag tröstar mig med de små nöjen jag har att se fram emot, bara 32 dagar till grymma Summerburst och sedan bara 38 nu innan jag kommer ligga på en sandstrand i en vecka. Big like på det. 

så jäkla gött

Så jäkla gött. Vem hade kunnat ana att sommaren skulle komma i april? Precis kommit hem efter en heldag i skolan med flummigt grupparbete för att lägga upp benen på bordet och strukturera arbetet litegranna. Samtidigt som jag byter ut byxorna mot shorts och toppen mot bikini såklart. Multitasking. 
Visa fler inlägg