Big Brother

Söndag och myskväll. Bunkrade upp oss i soffan med naturgodis och annat gött för att se första avsnittet av Big Brother. Än så länge? Grymt besviken.
 
Det toprenoverade så kallade lyxhuset var skitfult inrett och designat plus att det är blandade svenskar och norskar. Trist som fan. Vad tyckte ni? /xx. 

inte ens ett dugg

Såhär såg jag ut igår. Plattat hår i snebena för ovanlighetensskull och iklädd min nya fina topp från MQ. Annars så har dagen vart fullt av städning av gårdagens bravader, blåvitt på tv, och nu bara lite vilning innan man slår på första avsnittet av Big Brother. Det bästa ut av allt? Känner mig inte ens ett dugg bakis! /xx. 

Grattis Karin!

Idag fyller min finaste, äldsta och bästa vän år och när vi firade henne i fredags så fick hon detta fotoalbum bland annat utav mig och jag kände mig lite tvungen att dela med mig lite av innehållet. Vår resa genom 14 år tillsammans.. /xx. 
 
"Always together, never apart. Maybe in distance but never in heart."

Konstraster

Två enkla snygga outfits där skorna gör hela grejer. Jag menar, hur snyggt är det inte att kombinera en enkel tisha med ett par balla shorts eller slitna jeans till ett par snygga klackar? Konstraster. Så jäkla surt att jag inte är världens klackskotjej bara, hade behövt det med mina låga 160 cm... /xx. 

Nu kör vi

Igår firade vi att fina Karin ska fylla år på söndag men en riktig tjejkväll som ledde till utgång vid de sena timmarna för att gå loss på dansgolvet. För min del nu är det dock bara att ladda om batterierna och ta fram min roll som party'planner och värdinna igen. Nu kör vi! /xx. 
Visa fler inlägg