sista dagen på året

Good mornings babes'.Då vart sista dagen på år 2014 här och det känns nog rätt gött ändå, känner på mig att år 2015 har mycket att bjuda på. Än så länge har jag inga nyårslöften, har ni några på g?
 
Annars så skall jag dricka upp min kaffe och sedan bär det av till jobbet i några timmar innan det väntas fest i temat glitter och glamour. Haaaa deeee!

G'natt!

Nu har jag bäddat ner mig i mörka lakan, får inte duscha förrän imorgon så färgen kan fortfartande färga av sig. Så spännande! Detta är absolut något som jag kommer att köra på igen. Vi hörs och syns mer imorgon mina fina, pussisar! 💋

Spraytan

Hello darlings. Eftersom jag ändå håller på och fixar mig med nytt hår och hårfärg så kändes det rätt okej att även försöka sig på en spraytan! Fick ju detta i julklapp så det passar ju kanon nu inför nyår. Wish me luck! 

sneak'peak

Liten sneak'peak, några nyanser mörkare med med mitt egna blonda kvar som slingor - jodå jag är nöjd! Ångrar nästan att inte hela håret blev brunt i stället men man måste ju få en chans att vänja sig också. Bjuder er på bättre bilder imorgon mina fina. PUSS ❤

Dags för förändring

God morgon mina fina! ✨ Idag är förändringarnas dag, i 22 år har jag alltid haft håret i samma nyans så kände att det här nya året lika gärna kan få börja med en förändring. Dels att det är dags att sätta i nytt fräsch hår efter att jag har haft den i sedan 1 Augusti. 
 
På bilden ovan ser ni mitt naturliga, både i färg och i längd. Frågan är hur efter-bilden kommer att se ut, kika in senare får ni se vettja! 

Vellinge ängar

Då lider tiden här nere i supermysiga Vellinge mot sitt slut. Startade dagen med en supergott frulle och sedan en frisk och bitande promenad vid havet men endast två plumps genom isen. 
 
Nu blir det Märtas Café vid havet för lite mat i magen innan det bär av hemmåt till verkligheten. 
Visa fler inlägg