Sista fredagen

Min mamma är så söt! 
En riktigt go' fredag lider nu mot sitt slut. Fredagen den sista januari spenderades med fins vännen Sara. För bubbel på Clarion Post och sedan vidare till favorit restaurangen och mumsig mat och en flarra vitt. 
 
Ni som vet att jag är matfantast kan ju räkna ut att båda gås lever och sniglar fick smältas in. Mmm, fransmannen är ett hett tips om ni är i Göteborg! 

Tre i rad

Tre i rad. Här har ni kvällens mig. Precis kommit ut och duschen och har gjort mig iordning efter praktiken. Nu härnäst väntar afterwork och middagsmys med fina vännen Sara. Sedan får vi helt enkelt se vart natten tar oss, hoppas ni fina läsare får er en go fredag i alla fall. Puss'hejs!
 

it's friday!

Fredagen är här och snart går jag på min första lediga, helt oplanerade helg på jag-vet-inte-vad. Gud så skönt det skall bli! Sovmorgonar och mys står högst upp på listan. Men först innan vi går på ledighet bär det av mot praktiken, vi hörs lite senare hörreni.

tusen tack

Ikväll blev det ingen vanlig kvällsmat, utan Coffes pappa ringde oss och bad oss att komma på middag till hotellet där han bor nu när han är här uppe och hälsar på. Mmm, så smarrigt gott. Gratinerad getost till förrät och oxfilé och beasås sedan, nöjd tjej har ni här. Nu däremot väntar sängen och mys med pojken min.
 
Dessutom, tusen tack för alla fina kommentarer och för mitt bloggrekord, sjukt kul och uppskattande!
Allt & Livet Te, blåbärste, blårbärsmuffin, mon, mon row, monrow, mys, njuta, njutning, row

bara njuta

Inviger min födelsedagskopp samt min nya kofta som fick följa med hem efter gårdagen. Så fin. Sådär riktigt vit och vårfräsch med fina detaljer. Nu ska jag bara njuta i några minuter av min stora kopp med smak av blåbärsmuffin och så hörs vi lite senare. Ha en fin dag du fina!
Allt & Livet, Shopoholic arkaden, bar, granola, göteborg, latte, mocca, nk, shopping, snö, starbucks, white

Go' kväll

Go kväll mina fina. I kväll har jag umgås med min goa Arnela som resulterade i fika på Starbucks, fönstershopping på NK samt en och annan påse som fick slinka med hem. Fy Emma. Men åh så fint! Visar er vad som fanns i imorgon. 

dagens tre selfies

Här får ni dagens tre selfies. Sitter just nu ensam på kontoret på praktiken och försöker få tiden att gå lite snabbare, skall nämligen snart in för att möta Arnela i staden för fika och annat mys men det är inte förrän om mer än en timma tills dess. Hoppas ni alla fina mår bra och så hörs vi lite senare ikväll, puss'hejs!
Sanningar bröst, event, fest, party, pojkvän, puss, pussar, rhodos, sol, tatuera, tatueringar

fem sanningar

- Jag smälter vid pussar i nacken
-Jag tycker det är skönt att tatuera mig
- Jag kan knappt somna om jag inte får ligga på pojkvännens bröst
- Jag älskar att planera event och fixa fester
- Jag hatar att komma försent
 
Visa fler inlägg