måndags middag

Å så gottit. Ikväll blir det att bjuda mami på Coffes supergoda köttfärsås med penne och parmasan, mhm! Annars så kan ni även här skymta min lilla vas som var en av de många saker som fick följa med hem från dagens shoppingtur. Både den nya soffan och nya färgen på v-rummet är bestämd så nu är det bara att inhandla och börja fixas! Så roligt!

uppe med tuppen

Idag var det upp men tuppen som gällde. Slängde i mig min Raw Cocoa Smoothie (som blev riktigt god när man blandande ytterligare i lite mjölk och några hallon) och begav mig till gymmet med Beccabus. Så gött. 
 
Nu står jag nyduschad och återigen påklädd, tandläkarn väntar mig klockan 9 och sedan är det lite fixeri här hemma som står på dagens agenda. Förhoppningsvis om vädret tillåter blir det att skrapa huset annars får vi hitta något på insidan som går att arbeta litegranna på. Puss'hejs. 

äntligen

Äntligen! Har nu äntligen fått fixat till mitt hår och tunnat ut / tagit bort lite slingor. Så skönt. Nu känns det mycket mer äkta och fästerna lyser inte igenom längre, Tog bort si så där 50 slingor så har nu i 100st istället för 150st, allstå lika många som jag brukar ha när jag har gjort håret i Sverige, så nu  känns det verkligen toppen bra! Tack Malin!

Sunprime Metropol

Ajjemän, snart drar jag till varmare breddgrader igen. Om en vecka åker jag och min fina mami till Golden Sands, Bulgarien, och det ska verkligen bli toppen gott! 
 
Spännande med ett nytt land som jag aldrig tidigare varit i innan. Har ni några tips eller berättelser om Bulgarien? 

Watford Delux

Är det något jag vill ha som allra mest nu så är det den här snygga soffan i från MIO. My gad. En riktigt snygg hörn soffa med divan i Howard-modell som både jag och Sara anser som den perfekta soffan just för stunden. Färgen, formen, modellen - me like. 
 
Förhoppningsvis blir det redan ikväll iväg till MIO för Coffisen och mig för att kika på om den är lika snygg i verkligheten eller om jag suktar förgäves. Pussisar!
Visa fler inlägg