FRÅGESTUND DEL 2

6. Har du några talanger? 
- Haha, bara pluggistalangar I guess... typ som att jag kan läsa böcker väldigt snabbt, om jag läser in "glosor" så kan jag lära mig dem snabbt utantill endast 10 minuter innan förhöret samt att jag själv anser att jag skriver bra! Det brukar bli bra uppsatser, essäer samt att jag verkligen någon gång vill skriva en bok.

7. Hur tror du att människor uppfattar dig? 
- Tyst och lugn antar jag? Vill gärna säga snäll men det får du/ni avgöra!

8. Vilken sorts människor har du svårt för? 
- Jag har nästan alltid haft svårt för personer som alltid vill vara i centrum och vill höras/synas hela tiden eftersom att jag är precis tvärtom. Jag gillar oftast inte heller hur människor omkring dem blir då de vill fjäska sig in för vara med "den populära" om man kan uttrycka sig så? Då tar jag hellre avstånd samt fortsätter vara mig själv istället och skiter fullständigt i vad den personen tycker.

9. Kan du byta olja på bilen? 
- Aldrig gjort det men det kan jag väl säkert! Kan i alla fall byta lampor och byta däck! Någon har man väl lärt sig när man i alla fall har haft två pojkvänner som var/är ordentlgit bilintresserade. 

10. Är du fåfäng? 
- Beror på, jag lämnar gärna inte huset osminkad och i onepiece direkt men jag är inte rädd för lite skit under naglarna. Går under ordspårket att lite skit rensar magen och att man inte skall vara så jäklans nojjig över allt.

11. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? 
- Hmm.. jag är rätt nöjd över mina ögon, det får nog bli dem!