FRÅGESTUND DEL 3

12. Varför älskar du mig så mycket?
- Jadu Karin! Det finns oändligt många svar på den frågan, men för att fatta mig kort så skulle jag säga att jag älskar dig för att du är du! och raka motsatser till mig själv vilket gör att vi komplementerar varandra! 
 
13. Hur lång tid har du kvar på din utbildning och vart vill du jobba när du tagit din examen? 
- Nu har jag endast en vecka kvar innan jag går på praktik i nio veckor, sedan efter jul så har jag bara liten del av vårterminen kvar fram till mars I think och sedan ytterligare nio veckors praktik och sedan är jag klar!
 
Vart jag vill arbeta sedan? Jag vet inte än, men absolut på något ställe där jag kan få utrycka min kreaktivitet och få använding av min oändliga fantasi. Kanske på en marknadsförings avdeling, vem vet?

14. Känner du dig aldrig utmattad med allt festande varvat med jobb på helgerna?
- Äsch, klart man blir lite trött frammåt kvällen men jag säger som jag brukar - jag är en veteran! Har festat och sedan arbetat dagen efter sedan jag var 15 år gammal så jag är van, jag har dessutom den turen att jag nästan aldrig blir bakis - at all, vilken underlättar lite, Oftast tycker jag att jag arbetar bäst dagen efter!
 
15. Har du någon/några favoritdeltagare i paradise hotel? Och vilka två vill du ha i finalen? 
- Min största favorit var ju såklart Kian.. så om han kommer in vill jag såklart ha han och Ylva till final! Sedan gillade jag även Erik men även han har ju fått lämna så av de som är kvar hoppas jag väl på Kristian i alla fall! 
 
 16. Vad fick dig att falla för Coffe?
- Asså, jag tror att jag började falla för honom för att han aldrig gav sig och var väldigt målmedveten om att han skulle ha mig. När vi först träffades var jag ihop med någon annan och redan då började han lägga grunden med att höra av sig jämnt och lägga in sig på en kompisnivå. Sedan dagen efter jag blev singel började han visa sig ännu mer och även fast jag var tydligen med att jag helst ville vara singel i ett halvår och inte hoppa in i något nytt förhållande så fick han mig och göra det ändå - och här står vi tre år senare med hus och katt!