2015 - vilket år!Spårade födelsedagsfester, Rom, fiesta de Mexico, Cuppen-Guld, Summerburst, högskoleexamen, förlovning, skaldjurskryssning, minigolf, Kroatien, simmat över korsvägen, återträffar, Liseberg, utgångar, nya familjemedlemmar, Color Me Rad, kräftskiva och bebisar är några få saker som sammanfattar mitt 2015. Vilket år! 


varsegod

| Tröja - NLY | Byxor - Ralph Lauren |

Här presenterar jag och min frukost aka. Grön Smoothie dagens outfit. Kände att det var ett tag sedan jag bjöd på en sådan så varsegod! 

Kan dessutom säga att jag går friskförklarad in i 2016 och är nöjdare än någonsin och så jäkla redo för vad nästa år har att komma med! 

extra cred

Bjuder er på tre på mig, bara för att jag är så jäklans nöjd med hur mitt hår blev efter frisörbesöket igår. Ger en massa extra cred till duktiga Maria på Salong Fager på Prinsgatan i stan. Nya fina fransar från Elin är självklart på plats också. 
 
Annars då? Blir att ta tag i det här kommande nyåret och handla in alla to-do's och finässer. 

min nya kärlek
Jag har funnit min nya kärlek - sorry Coffe! Vart och hälsat på min fina vän Sara på Smögen och hennes lilla Henry. Som förövrigt är världens sötaste! Och nog den första lilla bebisen som jag någonsin har hållit i min famn. 

Men efter lite svettningar och skakningar så gick det tillslut bra och jag blev fast - och störtkär på direkten! 
Visa fler inlägg