en liten bildbomb

Bjuder er på en liten bildbomb från igår; spanska trappan, 21 grader på stan, tunnelbanan i Rom, grillat till middag och som avslutning hotellets underbart goda Gin'oTonic. 
 
Nu har redan solen gått upp igen med en klarblå himmeln och det blir för oss att slänga i oss lite frukost innan det blir en härlig morgonpromenad idag igen. 

bubbel och bubbel

Så här gött hade jag inte kunnat drömma om att vi skulle ha det när jag fick reda på att vi skulle till Rom... Vilken total lyckoträff det blev med vädret! 
 
Avnjutit förmiddagen med bubbel och bubbel, med andra ord bubblat i vår jacuzzi på terassen med ett glas bubbel i handen, och så lite solning på det. Asså, SÅ JÄKLA GOTT! 

Vart är jag då?

Vart är jag då? Jo jag har landat i Rom och ser fram emot en grym helg med mycket shopping, mycket prosseco samt lite bubblande i vår alldeles egna jacuzzi på vår terass. Hur gott? Gö'rgptt. 
 
Eftersom att man vart vaken sedan lite innan 5 imorse och med endast ca 4-5 timmars sömn så väntas nu en liten siesta efter god pasta innan det blir in och göra stan!

BYE BYE SWEDEN

Tänk er, att i skrivande stund så har jag ingen aning om vart jag ska. Men det jag kan lova er är att jag nu är påväg, mot ett land som jag inte vet vilken det är jag ska till! Fattar ni vad spännande detta är? Bildkollage från Sharm el Sheijk, Paris, Milano, Monaco, Golden Sands och Kaoh Lakk.
 
Bye, bye Sweden. Och vi? Vi hörs när jag kommit fram (vart det nu är som jag ska). 
Visa fler inlägg