jag börjar bli gammal....

Asså, vad hände med att man bytt utgång-två-dar-irad till biomys igår och sällskapsspel idag? Jag tror nog fan att jag börjar bli gammal.... Senast jag var ute på krogen var den 19:e December och det känns väldigt avlägset nu kan jag säga..
 
Annars ikväll så har det vart tacomys och sedan spelkväll med killarna innan jag nu bäddar ner mig i sängen för att ta det lite lugnt innan det är sovdags och ytterligare en jobbdag imorgon. Min twitter hittar ni här

TIPS: Kingsman

Jag vill ge er, mina fina läsare, ett bra tips. Gå och se Kingsman på bio om du är ute efter en riktigt roligt actionfilm som i ena studen är grymt brutal och i andra otroligt rolig men samtidigt helt oförutsägbar. Japp, jag är såld. Det HÄR är en film i min smak! 

svarta jeans

Hej Världen. Här har ni en nöjd tjej. Äntligen har jag fått mig ett par svarta jeans som jag har varit utan så länge, det är helt otroligt vad ett par svarta jeans verkligen betyder för sin garderob... men nu har jag ett par och denna gången blev det dessa snygga från Diesel. 
 
Nu blir det att slurka upp kaffet, svara på lite mejl och dra sig ner mot blomsteraffären och jobbet. Haa de!

Vilken morgon

Vilken morgon! Bor man på landet som jag så är det nog många likt mig som behövt att klättra i snön för att ens komma fram till bilen, sedan blivit tvungna att byta kläder och skor efter att skottat fram bilen. Att sedan min normala 12 minuters-väg tog 30 min istället.
 
Men vad gör det när det är så jäkla vackert ute? 

OOTD: Black n' leo

| tröja - MonRow | topp - NLYtrend | jeans - gina |
Good morning babes! Här har ni mig redo och klar för ännu en dag, men en smoothie i ena handen och en kafffe i den andra så är jag nu redo för att dra mig in mot kontoret. Kan inte riktigt förstå att det är torsdag och att det redan är fredag imorgon igen?! Vad händer med all tid?! 

att ta sig i kragen

Dagens? Först skolan mellan 8:30-16 för att sedan bli panik-inringd till jobbet för att arbeta till 18:30. Efter detta blev det hem för middag och en rejäl pluggstund, två av tre "läxor" på min 2-do-list är nu avbokade och jag känner mig rätt nöjd ändå över hur jag har fått tiden att gå ihop. Det gäller bara att ta sig i kragen (bokstavlingtalat om man refererar till bilden, ha-ha)!
Visa fler inlägg