Morsdag


MORSDAG | Dagen efter sb' har bestått i jobb hela dagen för mig, och oj vilket kaos det har varit med många kunder, lång kö och en jäkla massa inslagningar.  Men så kul! 

Buketten här ovan gjorde jag till svärmor, och nu blir det nämligen kalas, grillat och mamma-firande. 

full med energi

GOD MORGON | Bjussar er på tre bilder från mobilen. en sådan HÄRLIG dag. Humöret är på topp, solen skiner, jag är full med energi samt att jag idag även kör på barbent första gången för iår. 
 
Får inte heller glömma att en av fördelarna med att arbeta i stan är att kontoret ligger ett stenkast från Dahls baklucka där det kan inhandlas färska frallor till frukost. Puss´hejs!

My home 'town'


PETITE CHARLIE | Har ni sett den här skönheten? Den damp ner i brevlådan min idag och jag kunde inte vart mer nöjd. My home 'town' - Tahult. 

Även köpt mig en, okej två, nya soffkuddar som ni får lov att spana in en annan dag. Annars njuter jag just nu utav en skummad latte innan det blir storstädning för min del. 

S W E E D

SWEED | Har någon utav er någonsin testad Sweed-fransar? Själv har jag nu inte gjort fransar sedan februari men på något sätt känns det ändå rätt så skönt - kanske räcker det med sådana här fransar då och då istället?
 
Blev riktigt sugen på att beställa hem eller två par för att testa.
Visa fler inlägg