Fitnessfestivalen


Hallå, här har det ekat tomt ja, beror på att jag jobbat hela tiden. Igår blev det bila upp till Stockholm och bygga monter och idag att stå på Fitnessfestivalen. Det känns ju att man har fötter kan man säga i alla fall! 

Nu blir lite middag med kollegorna. Haaaa deeeee. 

Den där känslan..


Vilken jäkla dag, stress-a-la-bama och det känns som att man gör allting fel. Ni vet den där känslan när man bara vill slita av sig håret, lägga sig i fosterställning och gråta en skvätt? Yes, den hittar ni hos mig. 

Dagens positiva är att jag fick umgås en liten stund med min fina vän Karin samt att nya och fräscha naglar äntligen är på plats. Nu blir det lite grejer att fixa innan att packa morgondagens väska för Stockholm. Jaaaapp - vi hörs! 

tuffa månader


Känslan när man slänger sig i sängen efter en lång dag och äntligen får slita av sig de tighta jeansen: oslagbart. 

Imon är det löning och jag har nog aldrig sätt fram emot det så mycket som nu, vart två tuffa månader för mig med sjukdom, sjukskrivning, läkarbesök och en jäkla massa dyr medicin. Men nu skall det bli bättring på det och det är såååå otroligt skönt. Nästan som om man vill klicka hem något för att unna sig, men bara nästan. (Okej - väldigt, väldigt mycket!)
Visa fler inlägg