Fy satan


Alla helgons dag idag och ni har kunnat hitta mig pĂ„ blomsterbutiken dĂ€r jag krĂ€ngt gravsmyckning hela dagen lĂ„ng medan jag lyssnat pĂ„ nĂ€r BlĂ„vitt tappat guldet pĂ„ radion... 

Fy satan ocksĂ„... Tyckte det luktade guld imorse men nu nĂ€r det Ă€r över sĂ„ kĂ€nns det sĂ„ jĂ€kla surt och ont i magen. 

bli mig sjÀlv igen


Jag vet inte om det Ă€r nĂ„got som ni mĂ€rker eller ser men efter det hĂ€r 8 veckorna med sjukdom, sjukhusbesök och medicinering sĂ„ kĂ€nner jag knappt igen mig sjĂ€lv i spegeln. 

Ögonen kĂ€nns slöa och trötta, ansiktet runt och trots att det var 5 dagar sedan jag slutade med antibiotika sĂ„ har jag fortfarande ingen energi. 

Jag bara lĂ€ngtar sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ mycket tills jag kan bli mig sjĂ€lv igen, börja trĂ€na och allt som hör till att mĂ„ bra! Tips pĂ„ att hitta tillbaka till sig sjĂ€lv? 

vÀrldens bÀsta kille


Letar ni efter vĂ€rldens bĂ€sta kille? Ni kan sluta leta för han Ă€r min. TĂ€nka att komma hem sent frĂ„n jobbet, fĂ„ en hĂ€rlig bukett blommor och höra att "gĂ„ du och lĂ€gg dig pĂ„ soffan och vila sĂ„ tar jag hand om resten". Inte nog med det sĂ„ serveras en jĂ€kligt god middag. 

Massa kĂ€rlek till den hĂ€r killen. ❀

AssÄ brrrrrr....


AssÄ brrrrr... Vart helt frusen hela dagen och nu hÀr hemma pÄ kvÀllen har det vart extremt kallt.... Blir sÀngen tidigt för min del, och mina fleecetights Àr sÄklart pÄ för att hÄlla vÀrmen.

Hur det gick hos lĂ€karn förut hittar ni under Update pĂ„ inlĂ€gget innan. 

Sahlgrenska

DĂ„ var man tillbaka pĂ„ Sahlgrenska, hĂ„ller alla tummar för att det hĂ€r ska gĂ„ vĂ€gen nu. Wish me luck! 

UPDATE: Positiva besked! Ingen mer antibiotika, ingen mer nedsatt hörsel, ingen krĂ€m och inga örondroppar. DĂ€remot har jag fĂ„tt ett hĂ„l pĂ„ trumhinnan och en Ă„tertid om 2 mĂ„nader. Öronproppar vid dusch och inget bad som gĂ€ller. 
Visa fler inlÀgg