När jorden går under


När jorden går under, inflammationerna vägrar att ge sig och man bara känner för att gråta är det tur att det finns något att unna sig. 

Det här är helt sjukt, jag har haft fyra inflammationer för mycket och är den inte den ena såhär det de andra. Jag har ALDRIG varit såhär sjuk innan, och att jag stressar för att bli frisk gör det hela inget bättre direkt..

så ser mitt liv ut för tillfället

Måndag och går in på min fjärde vecka som sjukling, och är även idag hemma och vilar. Ögoninflammationen är borta, men halsinflammationen och bihåleinflammationen håller sig kvar trots att det går åt rätt håll. Får dock passa på och hälsa nya trumhinneinflammationen välkommen till gänget. 
 
Annars sitter jag här och försöker jobba så mycket som möjligt hemifrån för att inte komma allt för efter och proppar i mig vitaminer i form av apelsin, kiwi och en väldans massa blåbär. För att inte glömma mitt lilla apotek som jag tar några gånger om dagen. Yes, så ser mitt liv ut för tillfället. 

en bit mat & bio


Idag var det dags för mig att komma ut ur huset lite efter tre dagar av soffliggandes och sjukdom. Det blev en bit mat och bio med pojkvännen, Becca och Jonte. Dock alkoholfria drinkar för mig.

Vi såg tvåan för filmen Mazerunner men fy vad besviken jag blev. Riktigt jäkla dålig film. Ett tips från mig är att helt enkelt inte se den... 

går åt rätt håll


Hur jag mår nu? Tack som frågar. Mina tre inflammationer går åt rätt håll och mina ögon har fått tillbaka sin vita nyans men tyvärr har jag varit tvungen att rycka bort varenda lösfrans. 

Har även ett fruktansvärt starkt sugen efter sockriga donuts med vaniljfyllning, frågan är vart det kommer ifrån? 

det här jäkla eländet


Vaknade upp med världens ögoninflamation och ihopklistrade röda ögon vilket betydde en dag nerbäddad på soffan. Då jag nu har min tredje vecka av vad jag ansåg var förskylning så bokade jag tid för läkarbesök.

Därefter visade det sig att jag inte bars fått ögoninflamation utan att jag även har halsinflammation och bihåleinflammation. Med andra ord inte särskilt vacker eller charmig förtillfället...

Önskar bara att jag kunde bli frisk pch kry från det här jäkla eländet. 

slita av mig håret och gråta
OOTD: jacka - gina | tröja - samsø/samsø | skinnbyxor - glamourus | klackar - H&M | 

Hösten är verkligen här, vilket man känner på alla sätt och vis. Min tredje vecka av förskylning och idag blommade ögoninflamationen upp. Det är seriöst så att jag vill slita av mig håret och gråta... Ber till varenda jäkla Gud att det är borta tills imorgon..
Visa fler inlägg