In Loco

Vart blev min lördagskväll av? Jo det blev en väldigt bra sådan. Drog in till In Loco (har fått en dille på deras underbara tapas-brickor och smarriga rödvin) med fina Beccis för god mat, god drycka och en jäkla massa gott snack! En riktig fin kväll med andra ord. 

en massa svammel

Känslan när man precis kommer hem från frisören är oslagbar - håret är lent, färsch och ingen utväxt så långt ögat kan se! Japp, supernöjd tjej over here. Vad som hände med förändringen? Jo som ni ser inte så mycket.
 
Min lilla plan var att så smått börja bli lite ljusare igen men det skulle krävas mer tid än vd min friösr hade till mig den här gången så istället la vi en ljusare mer chokladaktig ton vid utväxten, ljusade upp nacken litegranna och satsar så blonda och ljusa slingor vid nästa besök... som i och för sig inte är förrän den 19 mars men äsch, jag klarar mig. Då har jag god tid på mig att vänja mig vid att det jag har nu snart är borta. Trivs väldigt bra som jag är just nu samtidigt som jag vill bli ljusare. 
 
Med andra ord, bara en massa svammel om min hårfärg. Hoppas ni får en fin lördag!

lördagsmysGod morgon mina fina, idag har jag haft lördagsmys på gymmet och bränt några kalorier. Tycker den här såkallade fettförbränningen tar allt får lång tid så nu gäller det att dra i en högre växel om jag någon gång skall nå mitt mål. 

Annars väntar nu, efter en skön dusch, lite mat i magen och så är det frisördags. Whish me luck att det jag äntligen har bestämt mig för går att göra idag när jag egentligen bara bokat tid för att färga utväxten... 👊🏼

no strings attached


En sån här go och skön fredag idag, no plans and no strings attached. Då blev det istället ett besök på solarieöarna,  skräpmat, serie-tittande (nyaste avsnittet av Suits har ju kommit ut!!!) och nu sängen. Fortfarande inte bestämt mig för om jag skall fortsätta livet som brunett eller go back to blond imorgon - får helt enkelt improvisera, vilket är det jag är bäst på. 

Tänkte på en annan sak, hur sjukt är det inte att januari typ redan är slut?! Tiden går verkligen alldeles för sjukt jävla fort. 
Visa fler inlägg