Emma Zzeta

Stress

Älskar den här känslan av att stanna upp.

Jag har alltid, eller i alla fall så länge jag kan minnas, levt med stress. I tonåren var det många sjukhusbesök på grund av värk i huvudet och i magen men såklart var det ingenting som togs vidare. I gymnasiet varvade jag skola, med helgjobb + kväll/nattjobb med kompisar, utekvällar, träning, pojkvän och villarenovering. Alltid prestationsångest. 

Nu har jag min stress under kontroll, jag vet vart den är, vart den kommer ifrån och när den slår till - vilket gör att jag kan hantera den. Men det finns inget som är så avkopplande, lugnande, som att sitta på altanen i solnedgången. Känna lukten från skogen, höra fåglarna kvittra och se himlen skimra mellan rött och orange. 

Älskar den här känslan av att stanna upp och bara försvinna från vardagen, och jag önskar bara att jag kunde förmedla den känslan till er alla där ut som själva bär på den här ständiga stressen. 
Anna

Så skönt att du kan hantera den nu :D
Är så sjukt stressad för stunden och är väl alltid stressad jag med, migrän fram o tillbaka, ont i magen, för lite sömn, allt på samma gång. Vet precis vad du pratar om! Att du orkade i gymnasiet :D heja heja!

Själv sitter jag med sista uppgifterna nu inför juni och examen. Fattar inte hur det ska gå ihop. Stressad som bara den. Låter härligt med fågelkvittret, ska bli så skönt att lägga tid på annat sen efter helgens sista och utbildningens sista inlämning! Ha en fin dag Emma :D

Svar: Ja, det gäller att försöka hitta sig själv och hur man skall gå tillväga ☺️ Tyvärr finns det ju ingen manual son passar till alla! Hoppas det går bra på tentan för dig!
Emma Zzeta Zackrisson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress