THANX 2017

(null)
Tänk vad fort året har gått! Spadagar, Dubai, sommar, Zakynthos, kattungar, Smögen, festivaler, Milano och så mycket, mycket mer. Jag tackar och bokar för ett fint är men ser så hemskt mycket fram emot det nästa. 

Milstolpe i att fylla 25, bröllop och allt som hör till. 2018 better be great! 

F I N A L L Y

(null)
Nu säger vi RIP ALL HOLIDAY CHEAT DAYS och tar så smått tag i både kost och träning igen. Några dagars vila och gödning gjorde kroppen och sinnet gott men nu får det räcka. 

Var på gymmet idag och det kändes så jäkla gott att vara tillbaka, och dessutom känslan med att kunna fortsätta där man var när man slutade. 

Den där magiska dagen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 Och så kom den där dagen, den där magiska dagen julafton. Alltid lika mysigt och jag tror alltid att den dagen kommer betyda så mycket för mig, även fast man inte längre räknas som ett barn.

Enligt tradition så firades julen hemma hos Coffe och mig med mina päron och farfar. Det bjöds på traditionell kalkon och farfar, snart 91 år, fick vara med och spela schack. Lagom till kaffet och paketöppningen kom Coffes mamma och Stefan och julen fortsatte med klappar, ostar och spel.

Tusen tack för ännu en magisk julafton! 
Visa fler inlägg