Pesto och mozarella fylld kyckling

Kvällens tips är den här läckra rätten som jag snodde ihop - Pesto och mozarella fylld kyckling med bönpasta sallad. 


DU BEHÖVER:
Kycklingfiléer 
Pesto
Soltorkade tomater
Mozarella (jag hade två st)
Pinjenötter
Bönpasta
Sallad, gurka, tomat

RECEPT:
Sätt på ungen på 200 grader. Börja sedan med att steka kyckling hårt någon minut per sida. Lägg i en ugnssäker form och låt svalna. 

Blanda en burk pesto, en skivad mozzarella och soltorkade tomater i en mixer och mixa till en pestokräm. 

Gör flera snitt i kycklingen och fyll med krämen. Skiva den andra mozzarellan och lägg skivorna ovanför filéerna med krämen i. In i ungen i 20 minuter. 

Koka upp bönpastan enligt ansvisning (jag har i en grönsaksbuljong i kastrullen för smakens skull). När pastan är klar, blanda med sallad, gurka och tomat. 

Tillslut, torrosta pinjenötter och garnera kycklingen med vid servering. 

Mmmmm!