Målet

Skulle ta målet idag, 1 mil på under timman, istället råkade jag ta en felsväng på rundan och hamnade på en nästan 5km lång "vandringsstig". Där man fick klättra över stockar, hasa sig ner för berg och hoppa över bäckar. Inte så bra för tiden jag kämpade emot men desto bättre för uthålligheten. 
Men men, skogsturen och det faktum att det är 25 grader varmt tog död på mig och det blev inget direkt PB för mig idag, dessutom "bara" 7km. Bättre lycka nästa gång helt enkelt! 

Bröllopsklänning

Som många av er kanske redan vet, så vankas det bröllop för oss nästa år. Datumet är satt, lokalen bokad och idag var det lite kikande på klänningar, till både brud- och tärnklänningar. Därmed är även tiden för första-provning bokad i september för mig. 


Nästa steg för oss nu är att skicka ut SAVE-THE-DATE-kort. Tänk vad mycket som bör göras, och ändå har vi ett helt år på oss! Ni kommer såklart få hänga med i planeringen här på bloggen.

PB

Känslan när man tror man sprungit en mil men Runkeeper visar 7km.. ja, ja! Det blev i alla fall person-bästa för mig ändå när det kommer till längd och tid. 


Målet för denna veckan är att klara milen under 1h. Lättare sagt än gjort när man bor på ett berg och backarna är dödligt branta, men wish me luck!

Visa fler inlägg