nätt och jämnt

Ja, jag lever. I alla fall nätt och jämnt. De här senaste dagarnas frånvaro från all social media har berott på att jag över en natt blev supersjuk, och åkte på en riktigt dunderförskylning. 


Näsan, halsen, hostan, febern och allt annat inkluderat. Vart helt bänkad i soffan och knappt kunnat röra mig. Ni som känner mig vet att jag nästan aldrig blir sjukt men när jag är det slår det till ordentligt. Förra gången de här symtomena dök upp vart jag sjuk i 8-9 veckor och fick alla inflammationer man kan ha nästintill, samt tre veckor med extrem nedsatt hörsel. 

Vi får helt enkelt hålla tummarna att det inte blir så igen! Idag mår jag som sagt lite bättre. 

Finally!

Finally! Efter en veckas slit så har jag nått mitt mål med att springa en mil. Att jag sedan bara var ynka 7km från att nå måltiden är bara bevis på att det målet med snart är gjort. 


Känns så jäkla bra. Nu ska jag få något i magen och vila lite i hängmattan. 

Sommar

Idag vaknade jag tidigt av mig själv, för första gången på semestern. Är det nu man kommit till ro då? En och halv vecka senare. 


Jag drog i alla fall på mig mina stövlar och gick ner i farmors gamla rabatter här på gården och hittade söta hallon att pryda morgonfilen med. Kan det bli mer sommar än så?

Visa fler inlägg