Vigselringen

(null)

(null)
Fått lite frågor om min vigselring, och såhär ser den ut! Jag är supernöjd; lagom diskret men inte tråkig.

Det är egentligen tre olika ringar, har tänkt att lämna in dem för att få ihop dem till en men vill ju inte gå utan så det har inte blivit av, hehe. 

Äta upp mig

(null)

YES. Såhär startar jag dagen, med en drygt 5km löprunda. 

När jag märkte veckan innan bröllopet att klänningen blivit alldeles förstor så försökte jag (korkat nog) äta upp mig på skräpmat för att den skulle passa. Levde sedan på gyros, fetaost och öl under nästan 3 veckor i Grekland under smekmånaden.  Efter semestern-dvala och i kombination med mycket jobb och annat så är det nu hög tid att ta tag i detta, och göra träningen till vardag igen. 

All you got

(null)
When life is tough you can either give up, give in or give it all you got. Jag siktar på det senare. 

Nu ryker den här skjortan av och klackar ställs åt sidan för en kvällslöprunda i skogen. Trött skalle som behöver syre och att tömma hjärnan lite borde nog göra susen. 

BUT FIRST.... COFFEE

(null)

(null)

(null)

First thing in every Morning - kaffe såklart!

Ni kanske funderar varför det har ekat lite tomt är i drygt två veckor? Jo men ni vet hur det är; första jobbveckorna efter semestern är alltid lite extra hektiska och dessutom har vi vart iväg på konferens på Malta och flyttar kontor i veckan som kommer.

Vad har hänt annars då? På bröllopsfronten så är ju vår efternamnsändring inskickad så där är det bara att vänta och se. Tackkorten kom hem precis innan jag for till Malta men fick dem först på lådan i fredags och filmen har jag kört lite fast med. Kan inte riktigt bestämma mig för stil och utformning.

Annars så har även projekt bygga hus satts igång! Avstyckningen är inskickad till lantmäteriet och förhandsbesked är hos kommunen. Många månaders väntetid kvar men oj vad jag längtar! 

50% bonde / 50% kontorsråtta

(null)

(null)

(null)
Det är verkligen som en dream-come-true att ha en man som är duktig i köket; ikväll serverades det köttbullar, mos och brunsås - allt hemmagjort.

Eftersom pappa är ensam då mamma är ute och reser så bjöd vi över honom på middag och hjälptes sedan åt att kasta ved. Självklart kör jag i leohandskar och kostymbyxor. Men det är jag det - 50% bonde och 50% kontorsråtta. 🤷🏼‍♀️
Visa fler inlägg