MIDDAGAR

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lite godingar från häromdagen med fina Sara.

Såhär efter mycket julmat så blir jag så sugen på lite asian fusion, fine dinin’-mat och det blir många goda resturang besök. Men det är man väl värd så här de sista dagarna på året? Nu kurrar magen och jag gör mig redo för att möta upp Jossan för gottigt på stan. 

Julafton

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Julafton, den där magiska dagen om året. Helt enligt tradition så blev det att starta morgonen med mamma och jobba i butiken innan det hem för att landa i soffan i någon timma till Kalle Anka innan firandet kunde börja. Glubbel, kalkon, julklappar och spel. Tack för en fin kväll! 

Nu sitter man i bilen påväg mot det fjärde firandet i rad som får avsluta den här julen. 

Jul x 4

(null)

(null)

(null)
Vid jul är det viktigt att hålla liv i traditionerna. Som att vi alltid följer samma schema när vi firar jul 4-5 dagar irad. 
- 22:e hos min morbror med kusiner + familj
- 23:e med Coffes mamma, mormor och syster med respektive 
- 24:e julafton; firar med kalkon och tre rätters i stället för julmat hemma hos oss med mina päron 
- 25:e jul med min moster + kusin med familj

Årets 5:e jul, med Coffes pappa + respektive med familj bockade vi ju av förra helgen. 

Jag är nöjd

(null)
Jag trodde aldrig att jag skulle vara den som byggde armar. Från att vara liten och supersmal till att första gången gå på gymmet som 16 åring med att bara träna rumpa och situps (livrädd för att se muskulös ut) och kämpade för att behålla den platta magen. 

Nu bryr jag mig inte om vad som står på vågen, eller att vara så smal som möjligt utan jag vill känna mig stark och se hälsosam ut. Det är en ständigt work in progress (där det mesta för min del faller på maten som ligger mig varmt om hjärtat) men jag är på väg dit och jag är nöjd. Den 16åriga Emma hade blivit vettskrämd över att se mig själv i spegeln nu, tänk vad 10 år och lite sunt förnuft kan göra. 


grön och grann i lilla stugan

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Äntligen. Som jag har längtat. 

Nu står den här, så grön och grann i vår lilla stuga och julveckan har tagit sin början. Några få klappar har hittills hittat sin plats under granen och de ärvda fina, blåa kulorna får hänga på sina grenar brevid de traditionella röda. Det här är även lilla Zannes första jul så nu håller vi tummarna att den fortfarande står upp imorgon bitti. 
Visa fler inlägg