Bröllop Pernmyrs gård, Wedding, barn wedding, bröllop, bröllops lokal, lantlig bröllopslokal, utomhus bröllop

Lokalen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Här kommer lite bilder från lokalen, som duktiga Sebbe har fotat. 

Vi valde att ha bröllopet på Pernmyrs gård i Kungälv och vi är så nöjda. Älskar det lantliga lite tuffa stuket. Vi hade bord och bänkar och dukade rätt så sparsamt för att det inte skulle bli stökigt på borden. Eftersom att vi var i en träloge så var det big no no på levande ljus så vi dukade med små tunna ljusslingor, batteriljus i glasburkar samt små vaser med samma blommor som i brudbuketten. Stjärnflocka och equalyptus.  

Uppe på loftet drog vi fram scener som fanns i lokalen och prydde med filtar och kuddar för att göra en lounge hörna. Det var även här uppe som vi hade vår första dans. Baren var bakom logens stora dubbeldörrar och precis innan man kom in till lokalen. 

Frågor? Bring them så ska jag svara på så mycket jag kan med tips och vad man bör tänka på och så vidare. 
Inredning & Kreativitet, Smekmånad Grekland, Naxos, bröllop, inredning, smekmånad, sommar, stol

Stol Läckerbit

(null)
Härom dagen när jag skulle förbi vårt hotellrum här på Náxos så såg jag att städerskan staplat våra trötta bruna trästolar på utsidan och när jag nyfiket kikade in så stod denna läckerbiten här. 

Funderar på om de är möjligt att sno med den hem... någon som vet vart man får tag på liknande? Help a girl out! Bröllop Pernmyrs gård, Wedding, Zackelius, barnwedding, bröllop, utomhusbröllop, vigsel

Vigseln

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Magiskt. Vår vigsel hade vi på ängen utanför logen där vi skulle vara hela kvällen och det blev så fint. Vi gick ut till låten "Kärleksvisan" och sedan sjung fina Sara min och Coffes låt "Home". 

Bilderna från vår duktiga fotograf Mathias börjar nu att droppa in och jag delar upp bilderna i lite olika kategorier för att visa er här, kändes rimligt att börja med vigseln! 

NÁXOS

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En superfin kväll, som alla de andra på den här resan. Satt hemma på balkongen tills solen gick ner innan vi gav oss ut på middags jakt i krokarna och hittade en supermysig resturang med bara närodlade ingredienser från Náxos. (Ser ni den mysiga historian rätt i menyn? Myyyys!!)

Tog även unna hemma gjord glass och valde med yoghurt och Cranberry smak - såååå fräsch och god! 
Smekmånad, Tips & DIY Grekland, podd, poddar, smekmånad, stranden, tips på podd, tips på poddar

THIS KIND OF DAY

(null)
Yes, det är en sån här typ av dag idag. Ska försöka att inte bli rastlös och tänker testa på det här med att lyssna på poddar. 

Har alltid haft lite svårt för ljudböcker och liknade för tittar så mycket på det som händer runt omkring och glömmer bort att jag lyssnar... hade egentligen mycket hellre velat försvinna in i en fysik bok som man har i handen och kan bläddra i. 

Tips på poddar? Gärna något intressant så att man inte tappar intresset! 
Visa fler inlägg