FRIDAY NIGHT

(null)
Efter att ha gymmat tillsammans igår drog jag och Coffis spontant in till stan för middag och drinkar med Johanna och Mathias. Supermys!

Kvällen började med aptitretare på Parlour (tunatacos och bubbel är alltid en magisk kombo), vidare till Pinchos (fjärde besöket på tre veckor) och sedan vidare på stan.

Spontantkvällen slutade med en uber vid 05 och att större delen av denna dagen har spenderats på soffan. 

ENERGI

(null)

(null)
Vilken härlig energi den här vårsolen har gett mig idag - lämnade jobbet och datorn för en liten stund och gav mig ut på en löprunda - i naturen. 
Kanske inte bästa valet med tanke på att underlaget var frusen snö och is och att jag egentligen hade behövt löparbroddar. Men klarade mig utan att ramla och det blev hela 5km i minus tre grader. 

Så himla skönt. Hade så mycket extra energi av solen att det dessutom blev ett gympass när arbetsdagen var slut. 

H E M M A

(null)
Då är man på hemmaplan igen efter två veckors mässturné på jobbet. Idag passar jag på att jobba hemma för att få gjort sånt som hamnat på vänt.

Det resulterar i mycket jobb och bortglömt frukost, så jag passar på att få i mig min frukost nu på lunchrasten: svart kaffe (alltid), hälsofil med spirulina och granola och en gul kiwi. Sedan blir det en snabb löprunda innan jobb igen. 

R A N D I G T


(null)
Jag brukar falla för vissa särskilda saker, såsom form eller en viss färg. Denna våren verkar det som om det är randigt som är min grej. (Och silkestyg?). 

Dessa snyggingar hittar man i alla fall på Gina Tricot, och läckerbiten längst bort till höger (—>) är just nu på REA. Kap! 

Dagen

(null)

(null)
Dagen? Startade med hotellfrukost och sedan bar det av mot flyget för att lämna Umeå för Stockholm. Men andra ord lämna en härligt varm och skön sol med vad man kan kalla årets första vårvärder trots minus graderna för att kolla till rått, kallt och mulet.

Nåväl, dagens mässbygge gick bra och nu har jag krupit ner i min nya hotellsäng för natten. Imorgon är det sista mässdagen på den här två veckor långa mässturnén. 

PINCHOS

(null)

(null)

(null)
Yepp, nu har jag vart på Pinchos minst en gång i veckan i tre veckor irad; Malmö, Kristianstad och så ikväll Umeå.

Men jag älskar ju det. Förutom att de baconlindade dadlarna är en stående favorit så finns det så himla mycket gott att välja på. En massa extra plus att menyerna är olika vart man än är också. 

Nu efter en lång dag med mässa, och så god middag förstås, ligger jag i hotellsängen innan klockan har slått nio. Gott är det. 

Touchdown Umeå

(null)

(null)
Efter en lång dag med flygningar så vart man på plats i Umeå. Incheckning på hotellet, monterbygge i mässhallen, middag med norrlänningarna och sedan lite jobb på rummet innan sängen. Tänk så skönt en säng kan kännas!

Har även konstanterat att Umeå är faktiskt det nordligaste jag vart. Hittills! (Ping Coffe - nästa sommar blir det Abisko). 

Häsofil och spirulina

(null)
Startar dagen med jobb på hemmaplan innan jag beger mig mot flyget och Umeå för vecka nummer två av mässturné med jobbet.

I skålen hittar vi hälsofil och spirulina. Dessa här gröna algerna sägs ju hålla blodsocker på jämn nivå, ge alert-känsla och dessutom hålla immunsystemet i schack. Får hoppas att det här lilla pulvret kan göra under för mig. 
Visa fler inlägg