coffee o'clock

(null)

(null)

(null)

(null)
Hallå bloggen det är coffee o'clock här hos mig och dags för en liten recap för er som missat det senaste.

Just nu bär mina bebisar tratt, vi var nämligen och sterialiserade dem i torsdags på blåstjärnan. Zia är 6 1/2 år och har haft tre kullar (11 barn totalt!!) så det kändes inte mer än rätt, dessutom som säkerhet för henne. Vi passade samtidigt på att sterialisera lilla Zanne (nu 6 månader gammal) så att vi kan ha henne utomhus utan att behöva oroa oss. Tycker så synd om dem men imorgon är sista dagen med smärtlindring och sedan är det bara 4-7 dagar kvar tills tratten åker av och de kan börjar vara ute igen när såret efter operationen läkt. 

Jag själv har haft en dålig vecka, känner mig trött, orkeslös och allmänt nedstämd men känner att det går åt rätt håll - passar på att bara vila och ta hand om mig själv och haft en super lugn helg. Längtar tillbaka efter energi och träning men kommer låta det få ta sin tid. 

Vårt #projektbyggahuset är fortfarande i rullningen, dock är det två steg fram och ett steg bakåt hela tiden men vi kommer sakta men säkert framåt. Men mer om det i ett annat inlägg - ha en fin söndag alla finisar!