Emma Zzeta

HUSET & BEBISEN
Nu var det ett tag sedan jag kikade in och lämnade några rader här, men det har minnsan vart en hektiskt och händelserik höst och jag bestämde mig faktiskt för att sluta blogga. Men ändå såhär när nyår närmar sig och det är så att jag har bloggat varje år, i tio år, som gör att jag ändå vill fortsätta. Det - och allt det nya spännande som händer 2020! Låt mig uppdatera.
 
HUSET
Såhär ser tomten ut just nu! Galet va? Schakten är klar och där den vita duken ligger på bilden är där vårt hus kommer att stå. Så overkligt. Planen är att plattan ska gjutas nu i vecka 3 och att huset kommer och monteras i vecka 4. Det betyder allstå att om exakt en månad kommer det att stå ett hus på vår tomt! 
 
BEBISEN
Det råkade hända något, som vi inte riktigt hade planerat, här under hösten - men vi är så otroligt lyckliga och glada att vi ska bli en liten familj till midsommar. Idag går jag in i vecka 16 och är beräknad till v. 25 (mitten på juni), och huset är beräknat att vara klart till v. 24. Så om alla håller sina tidsplanera så kan lilla bebisen få flytta in med oss direkt i nya huset. 
 
Det känns så overkligt, men nu när magen växer och kläderna börjar bli för trånga så förstår man det mer och mer för varje dag. Tänk att vi ska bli föräldrar! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress